• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Termékszűrők

Legutóbb megtekintve

Ár

Univerzális Műtrágyák

Az univerzális műtrágyák kielégítik a kertek, erkélyek és házi növények minden igényét. Amikor egyetlen termékkel szeretnéd kielégíteni zöld barátaid táplálkozási igényeit, itt találod a tökéletes megoldást.

Online kertészeti üzletünkben számos egyszerű összetevőjű univerzális műtrágyát kínálunk, beleértve a nitrokalciumot, ammónium-nitrátot és kálium-nitrátot, amelyek különösen hasznosak mind hasznos, mind dísznövények ültetéséhez. Emellett dolomitszént is kínálunk, amely nélkülözhetetlen a talaj kálciumozásához. Azoknak, akik nem szeretik maguknak mérni a tápanyagokat, többkomponensű műtrágya választékunk tartalmazza az Univerzális Hortifoska-t (egy foszfor-kálium műtrágyát kerti növények számára), a Substral Osmocote-t és a Biopon Univerzális Műtrágyát.

Ezenkívül ajánljuk az kiváló minőségű Ogród-Start szárított, granulált trágyát is, amely nélkülözhetetlen a humus szegénységű talajokhoz. Ha innovatívabb megoldásokat keresel, érdekelhet az AquaGel víztároló is. Ez a hidrogél növeli a talaj vízmegkötő képességét, javítja a szellőzést és segít védeni a szárazságtól a finom virágokat és zöldségeket.

Tudtad, hogy ez csak egy rövid betekintés a széles kínálatunkba? Fedezd fel termékeinket más osztályainkból is. Ne feledd, hogy nálunk vásárolva mindig megbízható forrásból származó műtrágyákat vásárolsz. Termékeinket megbízható beszállítóktól szerezzük be, akik első osztályú termékeket szállítanak nekünk mind hazai, mind nemzetközi gyártóktól. Ezek a műtrágyák kiváló eredményeket garantálnak. Fektess a dús virágokba és bőséges termésbe - rendelj, és hagyd, hogy mi intézzük a többit. Kellemes vásárlást!

3,750 Ft