• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Универсални торове

Универсалният тор отговаря на нуждите на всички градини, балкони и къщни растения. Когато търсите начин да задоволите хранителните нужди на вашите зелени приятели с един продукт, ще намерите перфектното решение тук.

Онлайн магазинът ни за градина предлага голямо разнообразие от универсални еднокомпонентни торове, включително нитрокалций, амониев нитрат и калиев нитрат, които са особено полезни при засаждането на както полезни, така и декоративни растения. Предлагаме също и доломит, който е важен продукт за извеждане на киселинността на почвата. За тези, които предпочитат да не измерват хранителните вещества сами, нашият избор от многофункционални торове включва "Универсален Hortifoska" (фосфорно-калиево торно за градински растения), "Substral Osmocote" и "Биопон Универсален Тор".

Освен това, ние препоръчваме изключителния "Ogród-Start" - сух и гранулиран тор, който е необходим за почви с недостатъчно количество хумус. За тези, които търсят по-иновативни решения, нашият "AquaGel Water Storage" може да ви заинтересува. Този хидрогел увеличава водната задържаща способност на почвата, подобрява вентилацията и помага защитава на нежните цветя и зеленчуци от засушаване.

Знаете ли, че това е само малка част от нашето обширно разнообразие? Изследвайте също продуктите от другите ни раздели. Не забравяйте, че когато пазарувате от нас, винаги закупувате торове от надеждни доставчици. Ние получаваме нашите продукти от надеждни доставчици, които ни предоставят висококачествени стоки както от национални, така и от международни производители. Тези торове гарантират отлични резултати. Инвестирайте в обилен цъфтеж и богати реколти - направете поръчка и ни позволете да се справим с останалото. Щастливо пазаруване!

7.00 лв
16.88 лв
18.66 лв
22.05 лв
22.86 лв
25.60 лв
38.43 лв