• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte universale

Îngrășămintele universale satisfac nevoile tuturor plantelor de grădină, balcon și de interior. Când căutați să satisfaceți necesitățile nutriționale ale prietenilor voștri verzi cu un singur produs, veți găsi soluția perfectă aici.

Magazinul nostru online de grădină oferă o gamă de îngrășăminte universale cu o singură componentă, inclusiv nitrocalk, nitrat de amoniu și nitrat de potasiu, care sunt deosebit de utile pentru plantarea atât a plantelor utile, cât și a celor ornamentale. Oferim, de asemenea, dolomit, un produs esențial pentru corectarea calcarului în sol. Pentru cei care preferă să nu măsoare nutrienții singuri, selecția noastră de îngrășăminte cu mai multe componente include Îngrășământul Universal Hortifoska (un îngrășământ fosfor-potasiu pentru plantele de grădină), Substral Osmocote și Îngrășământul Universal Biopon.

În plus, recomandăm excepționalul îngrășământ uscat și granulat Ogród-Start, esențial pentru solurile cu deficiențe de humus. Pentru soluții mai inovatoare, ar putea să vă intereseze și Depozitul de Apă AquaGel. Acest hidrogel crește capacitatea solului de a reține apă, îmbunătățește aerarea și ajută la protejarea florilor și legumelor delicate de secetă.

Știați că aceasta este doar o vedere de ansamblu a gamei noastre extinse? Explorați și produsele din celelalte departamente ale noastre. Nu uitați că atunci când faceți cumpărături cu noi, achiziționați întotdeauna îngrășăminte de la surse de încredere. Obținem produsele noastre de la furnizori de încredere care ne oferă produse de înaltă calitate de la producători atât interni, cât și internaționali. Aceste îngrășăminte garantează rezultate excelente. Investiți în înflorire luxuriantă și recolte bogate - plasați comanda și lăsați-ne să ne ocupăm de restul. Cumpărături plăcute!

39.71 leu