• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Foder morot frön

Om du letar efter ett prisvärt och effektivt sätt att diversifiera ditt lantbruksdjurs kost, behöver du inte leta längre än våra foder morotsfrön. Vår webbutik erbjuder ett brett utbud av högavkastande, sjukdomsresistenta sorter. Det här är inte vilka foder morotsfrön som helst; de är av högsta kvalitet och dessutom till oslagbara priser! Bläddra genom vårt sortiment, gör en beställning och ge dina djur den hälsa och vitalitet de förtjänar!

Morötter är rika på vitaminer, mineraler, beta-karoten och kolhydrater, vilket gör dem till en värdefull del av kosten för nötkreatur, mjölkkor, grisar och fjäderfä. En framstående egenskap hos dessa foder morotsfrön är deras utmärkta lagringskapacitet. Fröna är särskilt anpassade för vinterförvaring, vilket säkerställer att du kommer att ha högkvalitativt foder året runt. Speciellt utvalda för dig, inkluderar vårt sortiment beprövade frön från betrodda leverantörer. Välj bland sjukdomsresistenta sorter som inte bara är rikliga, men också packade med viktiga näringsämnen. Bland våra rekommendationer är sorten Krystyna, som trivs i lätta och väl dränerade jordar och är lämplig för både ren och blandad sådd. Missa inte detta, gör en beställning och upplev fördelarna förstahands!

Vi inbjuder dig att dyka in i beskrivningarna av varje sort vi erbjuder. För att hjälpa dig göra ett välgrundat beslut, tillhandahåller vi tydliga och detaljerade egenskaper, och säkerställer att du hittar något som fullständigt tillfredsställer dina behov. Dra nytta av våra konkurrenskraftiga priser och utforska våra fria fraktalternativ. Sköt om dina grödor på rätt sätt, med oss!