• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Rehu-porkkana siemenet

Jos etsit edullista ja tehokasta vaihtoehtoa monipuolistaa karjasi ruokavaliota, ei tarvitse etsiä enää. Sijoita meidän rehu-porkkana siemeniimme. Verkkokaupassamme on laaja valikoima korkeatuottoisia, taudeille vastustuskykyisiä lajikkeita. Nämä eivät ole vain mitä tahansa rehu-porkkana siemeniä; ne ovat parasta laatua, ja vieläpä lyömättömään hintaan! Tutustu valikoimaamme, tee tilaus ja varmista eläintesi terveys ja elinvoima!

Porkkanat ovat rikkaita vitamiineissa, mineraaleissa, beetakaroteenissa ja hiilihydraateissa, mikä tekee niistä arvokkaan osan naudanlihaa tuottavan karjan, maitolehmien, sikojen ja siipikarjan ruokavaliota. Yksi näiden rehu-porkkana siementen merkittävistä eduista on niiden erinomainen säilyvyys. Siemenet on erityisesti sovitettu talvisäilytykseen, joten sinulla on korkealaatuista rehua ympäri vuoden. Erityisesti sinua varten olemme koonneet luotettavilta toimittajilta peräisin olevia, testattuja siemeniä. Valitse taudeille vastustuskykyisistä lajikkeista, jotka ovat paitsi runsaasti satoa tuottavia, myös täynnä olennaisia ravintoaineita. Suosittelemme muun muassa Krystyna-lajiketta, joka menestyy hyvin kevyissä ja läpäisevissä maaperissä sekä puhtaassa että sekoitetussa kylvössä. Älä missaa tilaisuuttasi; tee tilaus ja koe hyödyt itse!

Tutustu vapaasti kunkin tarjoamamme lajikkeen kuvausten yksityiskohtiin. Auttaaksemme sinua tekemään tietoisen päätöksen, olemme laatineet selkeät ja yksityiskohtaiset lajikekuvaukset, jotta löydät jotain, joka tyydyttää tarpeesi täysin. Hyödynnä kilpailukykyiset hintamme ja tutustu ilmaisen toimituksen vaihtoehtoihin. Huolehdi sadoistasi oikealla tavalla, meidän kanssamme!