• 36,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Takarmány sárgarépa vetőmagok

Ha megfizethető és hatékony módot keresel arra, hogy változatosabbá tedd az állataid étrendjét, ne keress tovább: válaszd a takarmány sárgarépa vetőmagjainkat. Online áruházunkban széles választékot kínálunk magas terméshozamú, betegségekkel szemben ellenálló fajtákból. Ezek nem csupán átlagos takarmány sárgarépa vetőmagok; a legjobb minőségűek, és verhetetlen áron kaphatók! Nézz szét a kínálatunkban, adj le egy rendelést, és biztosítsd az állataid egészségét és életerejét!

A sárgarépa gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, béta-karotinban és szénhidrátokban, ezáltal értékes alkotórésze lehet a marhahús, tejelő tehenek, sertések és szárnyasok étrendjének. A takarmány sárgarépa vetőmagok egyik kiemelkedő tulajdonsága a kiváló tárolhatóság. A magok kifejezetten téli tárolásra lettek kialakítva, így egész évben magas minőségű takarmányt biztosíthat. Kifejezetten az Ön számára válogattuk össze a megbízható beszállítóktól származó, bevált magokat. Válasszon a gombabetegségekkel szemben ellenálló fajták közül, amelyek nemcsak bőséges termést hoznak, de esszenciális tápanyagokban is gazdagok. Ajánlatunk között megtalálja többek között a Krystyna fajtát is, amely kiválóan termel könnyű és jól szellőző talajokon, tiszta és vegyes vetés esetén is. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget; adja le a rendelését és tapasztalja meg az előnyöket saját maga!

Bátran vessen egy pillantást az általunk kínált fajták leírásaira. Az Ön által hozott jól tájékozott döntés érdekében világos és részletes jellemzőket kínálunk, biztosítva, hogy olyasmit találjon, ami teljes mértékben kielégíti az igényeit. Élvezze ki versenyképes árainkat és nézze meg ingyenes szállítási lehetőségeinket is. Gondozza növényeit velünk, a helyes módon!