• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Семена от моркови за фураж

Ако търсите достъпен и ефективен начин да разнообразите хранителния режим на добитъка си, не търсете повече - разгледайте нашите семена от моркови за фураж. Нашият онлайн магазин предлага разнообразен асортимент от високодобивни, устойчиви на болести сортове. Това не са просто каквито и да е семена от моркови за фураж; те са от най-високо качество, което може да намерите, и на непобедими цени! Разгледайте нашата селекция, направете поръчка и дайте на животните си здравето и жизнеността, които заслужават!

Морковите са богати на витамини, минерали, бета-каротин и въглехидрати, което ги прави незаменима част от диетата за говеда, млечни крави, свине и птици. Един отличителен характеристика на тези семена от моркови за фураж е тяхната отлична способност за съхранение. Семената са специално адаптирани за зимно съхранение, което ви гарантира качествена храна през цялата година. Специално за вас, нашата селекция включва проверени семена от надеждни доставчици. Изберете от устойчиви на болести сортове, които не само са обилни, но и пълни със съществени хранителни вещества. Сред нашите препоръки е сортът Krystyna, който процъфтява в леки и добре дренирани почви и е подходящ за чисто и смесено сеене. Не пропускайте; направете поръчка и изпитайте предимствата от първа ръка!

Не се колебайте да се запознаете с описанията на всеки сорт, който предлагаме. За да ви помогнем да вземете информирано решение, предоставяме ясни и подробни характеристики, уверявайки се, че ще намерите нещо, което напълно удовлетворява вашите нужди. Възползвайте се от нашите конкурентни цени и разгледайте нашите опции за безплатна доставка. Грижете се за културите си по правилния начин, с нас!