• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Waslijnen

Welke waslijnen zijn het waard om te kopen? Kies degene die gemaakt zijn van weerbestendige materialen. Hoogwaardige waslijnen moeten duurzaam, scheurvast, snijvast en vooral bestand zijn tegen vochtigheid en zonlicht. U vindt ze in onze winkel - zie wat we voor u hebben klaargemaakt!

Onze PVC-gecoate waslijn van 15 meter is de meest kosteneffectieve en praktische oplossing voor beperkte droogruimte. U kunt deze overal ophangen waar u wilt: in de wasruimte, op een balkon, terras, in de tuin of gebruiken met een droogrek. Dankzij de synthetische coating neemt onze twijn geen water op, rekt niet uit en vervormt niet; deze is ook bestand tegen snijden en scheuren. Het kan zwaardere lasten veilig dragen - aarzel niet om een zware, natte deken eraan op te hangen. De vezels zullen niet breken en uw was blijft boven de grond. Hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd!

Garden Seeds Market nodigt u uit om op een winkelavontuur te gaan voor uw huis en tuin. We bieden een ruime keuze aan producten van gerenommeerde fabrikanten, inclusief waterdichte en duurzame waslijnen die snel thuis kunnen worden bezorgd. U zult ze nergens anders goedkoper vinden - zie het zelf!