• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Felakasztható virágtartók

A sínre szerelt edények manapság a kötelező erkély- és teraszberendezésekhez tartoznak. Online áruházunkban gyönyörű és praktikus, könnyen tisztítható, időjárásálló modelleket talál. Nézd meg őket!

Minden növény szeretője erkélyvirágokat nehéz ellenállni. A bőven növekvő és virágzó hátsó, valamint a szokásos petúniák, muskátlik és fukszia megfelelő beállításokat igényel, például egy klasszikus erkélydoboz formájában. Kínálunk 40 cm-es terrakotta vagy barna „Venus” erkélydobozt és 60 cm-es antracitszürke „Lobelia” dobozt / ültetvényt speciális áron. Ha élénk, élénk színeket keres, akkor a fekete áfonya-lila vagy türkiz „Lotos” erkélydoboz fémkosárral életre kelti zöld oázisát. A kertészeti kísérletek minden szerelmeseinek ajánljuk a „Bella” erkélyes dobozokat / csíkszerű kivitelű ültetvényeket. Ezek a termékek vakítják finomságukat, amelyek miatt tartoznak az áttört részletekkel. Fel kell hívnia a figyelmet a korlátra szerelt edényekre is. A 60 cm-es „Wave” edény, közvetlenül az erkély korlátra szerelt, lehetővé teszi, hogy elrejtse egy kevésbé ábrázolható korlátot. Fehér, pisztácia-zöld, szürke-bézs és barna színben kapható. Imádnivalónak tűnik a kisebb, kerek, könnyű „Lofly” korlátra szerelt fazék és a négyzet alakú „Lobelia” modell is. Ezek az edénymodellek kiválóan alkalmasak gyógynövények és kicsi növények termesztésére, tombas szokásokkal. Mindezeket és sok más terméket gyors, megbízható házhozszállításával kaphat itt a Kertmagva-piacon - próbálja ki minket!

Menjen a legmagasabb minőségre, a legversenyképesebb áron, és válasszon a sok divatos formatervezés és szín közül. Kínálunk tartós korláton szerelt edényeket neves gyártóktól. Ezek a tartályok könnyű, mégis tartós, műanyagból készülnek, amelyek ellenállnak a elszíneződésnek, a törésnek és a horpadásoknak. Olyan kiegészítőket fog megrendelni, amelyek az Ön éveinek kiszolgálására szolgálnak üzletünkben. Mindezt kedvező áron - találkozzunk üzletünkben!

"Lobelia" erkélydoboz-tartó - antracitszürke - -10%
1,814.55 Ft 2,016.36 Ft
"Lobelia" erkélydoboz-tartó - mokkabarna - -10%
1,814.55 Ft 2,016.36 Ft
-10%
2,204.55 Ft 2,450.00 Ft