• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Lonci montirani na ograde

Lonci montirani na ograde su neophodni za suvremene postavke balkona i terase. U našoj internetskoj trgovini pronaći ćete modele koji nisu samo estetski privlačni, već i praktični, laki za čišćenje i otporni na vremenske uvjete. Pogledajte ih!

Svaki ljubitelj biljaka teško odolijeva cvjetovima na balkonu. Obilno rastuće i cvjetajuće visoko rastuće i standardne petunije, pelargonije i fukseje zahtijevaju odgovarajuće postavljanje, poput klasične balkonske kutije. Nudimo 40 cm terakotne ili smeđe balkonske kutije "Venus" i 60 cm antracitno sive kutije/lončiće "Lobelia" po posebnim cijenama. Ako volite svijetle, žive boje, plavo-ljubičasta ili tirkizna balkonska kutija "Lotos" s metalnom košaricom osvježit će vašu zelenu oazu. Također preporučujemo balkonske kutije/lončiće "Bella" s čipkanim završetkom za sve ljubitelje vrtlarskih eksperimenata. Ti proizvodi oduševljavaju svojom suptilnošću koju dobivaju od otvorenih detalja. Također biste trebali obratiti pažnju na lonce montirane na ograde. Lonac "Wave" promjera 60 cm, koji se može montirati izravno na ogradu balkona, učinkovito će sakriti manje privlačan ogradni sustav. Dostupan je u bijeloj, pistacije zelenoj, sivo-bež i smeđoj boji. Manji, okrugli, lagani lonci montirani na ograde "Lofly" i kvadratni model "Lobelia" istog tipa također izgledaju šarmantno. Ti modeli lonaca savršeno su pogodni za uzgoj začina i malih biljaka s navikom tufa. Sve te proizvode i mnoge druge možete naručiti s brzom i pouzdanom dostavom na vašu adresu iz naše tržnice sjemenja vrta!

Izaberite najvišu kvalitetu po konkurentnim cijenama i birajte među brojnim modernim dizajnima i bojama. Nudimo trajne lonce montirane na ograde od priznatih proizvođača. Ovi spremnici izrađeni su od laganih, ali čvrstih plastičnih materijala koji su otporni na promjenu boje, lomljenje i ogrebotine. Također možete naručiti dodatke iz naše trgovine koji će vam služiti godinama, sve po pristojnoj cijeni. Vidimo se u našoj trgovini!