• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Lonci montirani na ograde

Lonci postavljeni na ograde danas spadaju u obaveznu balkonsku i terasastu opremu. U našoj internetskoj trgovini naći ćete i lijepe i praktične modele koji se lako čiste, otporne na vremenske uvjete. Provjeri ih!

Svakom zaljubljeniku u biljke teško je odoljeti balkonsko cvijeće. Obilno rastuće i cvjetajuće zaleđene i standardne petunije, geraniji i fuksije trebaju odgovarajuće postavke, na primjer, u obliku klasične balkonske kutije. Nudimo 40-cm terakotsku ili smeđu balkonsku kutiju „Venera“ i 60-cm antracitnu sivu kutiju „Lobelia“ po posebnim cijenama. Ako tražite svijetle, živopisne boje, balkonska kutija borovnica-ljubičasta ili tirkizna boja "Lotos" s metalnom košaricom oživjet će vašu zelenu oazu. Svim ljubiteljima vrtlarskih pokusa preporučujemo balkonske kutije / sadnice „Bella“ s čipkastim završetkom. Ovi se proizvodi zasljepljuju svojom suptilnošću koju duguju otvorenim detaljima. Također biste trebali skrenuti pozornost na lonce postavljene na ograde. 60-cm saksija "Wave", izravno montiran na balkonskoj ogradi, omogućit će vam sakrivanje manje predstavljive ograde. Dostupan je u bijeloj, pistacio-zelenoj, sivo-bež i smeđoj boji. Manji, okrugli, lagani lonac „Lofly“ na ograde i kvadratni model „Lobelia“ iste vrste također izgledaju simpatično. Ovi modeli lonaca savršeno su pogodni za uzgoj bilja i malih biljaka s navikama nalik tuftu. Sve ove i mnoge druge proizvode dobit ćete brzom, pouzdanom isporukom na dom ovdje, na našem tržištu vrtnih sjemenki - isprobajte nas!

Pozovite za najvišu kvalitetu koja je dostupna po najpovoljnijim cijenama i birajte između brojnih modernih dizajna i boja. U ponudi su trajne posude montirane na ogradama renomiranih proizvođača. Ovi spremnici izrađeni su od lakih, ali izdržljivih plastičnih materijala koji su otporni na uklanjanje boje, lomljenje i udubljenje. Naručit ćete dodatnu opremu koja će poslužiti vašim godinama koje dolaze u našu trgovinu. Sve to za pristojnu cijenu - upoznajmo se u našoj trgovini!