• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Balkonglådor

Balkonglådor är oumbärliga för moderna balkong- och terrassinredningar. I vår onlinebutik hittar du modeller som inte bara är estetiskt tilltalande utan också praktiska, lätta att rengöra och tåliga mot väderpåverkan. Ta en titt!

Varje växtälskare har svårt att motstå balkongblommor. Frodigt växande och blommande hängpetunior, pelargoner och fuchsior kräver en lämplig inramning, som till exempel en klassisk balkonglåda. Vår butik erbjuder 40 cm terrakotta- eller brun "Venus" balkonglåda och 60 cm antracitgrå "Lobelia" låda/plantor till specialpriser. Om du föredrar ljusa, levande färger kommer blåbär-lila eller turkos "Lotos" balkonglåda med en metallkorg att göra din gröna oas levande. För trädgårdsentusiaster rekommenderar vi "Bella" balkonglådor/plantor med spetsliknande avslutningar. Dessa produkter imponerar med sin subtilitet som de får från sina genombrutna detaljer. Vi föreslår också att du överväger balkonglådor för räcken. Den 60 cm "Wave" krukan, som kan monteras direkt på ett balkongräcke, döljer effektivt en mindre tilltalande balustrad. Den finns i vitt, pistagegrönt, gråbeige och brunt. Den mindre, runda och lätta "Lofly" balkonglådan och det fyrkantiga "Lobelia"-modellen är också charmiga alternativ. Dessa krukmodeller är perfekta för att odla örter och små växter med tuvliknande vanor. Du kan köpa alla dessa produkter och mer med snabb och pålitlig hemleverans från vår Garden Seeds Market!

Välj högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser och välj bland olika modedesigner och färger. Vi erbjuder hållbara balkonglådor från kända tillverkare. Dessa behållare är tillverkade av lätta, men ändå tåliga, plastmaterial som är motståndskraftiga mot missfärgning, brott och bucklor. Du kan beställa tillbehör från vår butik som kommer att tjäna dig i många år framöver, allt till ett rimligt pris. Vi ses i vår butik!

59.95 kr
59.95 kr
173.73 kr
228.32 kr