Periuk yang dipasang di pagar

Periuk yang dipasang di pagar kini menjadi peralatan balkoni dan teres wajib. Anda akan menemui model kalis cuaca yang cantik dan praktikal, mudah dibersihkan, di kedai dalam talian kami. Lihat mereka!

Setiap pencinta tanaman mendapati bunga balkoni sukar ditolak. Petunia, geranium dan fuchsias yang tumbuh dan berkembang dengan pesat memerlukan pengaturan yang sesuai, misalnya dalam bentuk kotak balkoni klasik. Kami menawarkan kotak balkoni berukuran 40 cm atau beranda "Venus" coklat dan kotak / penanam "Lobelia" kelabu antrasit 60 cm dengan harga istimewa. Sekiranya anda mencari warna terang dan terang, kotak balkoni "Lotos" berwarna biru-ungu atau pirus dengan bakul logam akan menghidupkan oasis hijau anda. Kami mengesyorkan kotak / penanam balkoni "Bella" dengan kemasan seperti renda kepada semua pencinta percubaan berkebun. Produk-produk ini terpesona dengan kehalusan mereka yang terhutang kepada butiran terbuka. Anda juga harus mengalihkan perhatian anda ke periuk yang dipasang di pagar. Periuk "Gelombang" 60 cm, yang dipasang langsung di pagar balkoni, akan membolehkan anda menyembunyikan langkan yang kurang rapi. Ia boleh didapati dalam warna putih, hijau pistachio, abu-abu-abu dan coklat. Pot pemasangan pagar "Lofly" yang lebih kecil, bulat, ringan, dan model "Lobelia" persegi yang sama juga kelihatan menggemaskan. Model periuk ini sangat sesuai untuk tumbuh tumbuh-tumbuhan dan tumbuh-tumbuhan kecil dengan tabiat seperti tuft. Anda akan mendapat semua ini dan banyak produk lain dengan penghantaran cepat dan boleh dipercayai dari rumah di Pasar Benih Taman kami - cubalah kami!

Dapatkan kualiti terbaik yang tersedia dengan harga yang paling kompetitif dan pilih dari pelbagai reka bentuk dan warna yang bergaya. Kami menawarkan periuk pagar yang tahan lama dari pengeluar terkenal. Bekas ini diperbuat daripada bahan plastik ringan namun tahan lama yang tahan terhadap perubahan warna, pecah dan penyok. Anda akan memesan aksesori yang sesuai untuk tahun-tahun anda di kedai kami. Semua itu dengan harga yang berpatutan - mari berjumpa di kedai kami!