• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Саксии с парапет

Монтажните саксии са задължителни за съвременните настройки на балкони и тераси. В нашия онлайн магазин ще откриете модели, които не само са естетично привлекателни, но и практични, лесни за почистване и устойчиви на времето. Вижте ги!

Всеки любител на растенията трудно може да устои пред балконските цветя. Обилно растящите и цъфтящите петунии, герани и фуксии изискват подходяща среда, като например класическа балконска кутия. Предлагаме 40-сантиметрова теракотова или кафява балконска кутия "Венера" и 60-сантиметрова антрацитно сива кутия/кашпа "Лобелия" на специални цени. Ако предпочитате ярки, живи цветове, синя-лилавата или тюркоазената балконска кутия "Лотос" с метална кошница ще оживи вашата зелена оазис. Препоръчваме също и балконските кутии/кашпи "Бела" с дантелено завършване на всички любители на градинарски експерименти. Тези продукти впечатляват с финес, който дължат на детайлите с мрежести структури. Обърнете внимание и на монтажните саксии за огради. Саксията "Вейв" с диаметър 60 см, която може да се монтира директно на балконската ограда, ефективно ще скрие по-малко привлекателната ограда. Тя е налична в бяло, пистациево зелено, сиво-бежово и кафяво. По-малките, кръгли, леки монтажни саксии "Лофлай" и квадратният модел "Лобелия" също изглеждат очарователно. Тези модели саксии са идеални за отглеждане на подправки и малки растения с пучкови навици. Можете да поръчате всички тези продукти и още много други с бърза и надеждна доставка до вашия дом от нашия пазар за градински семена!

Изберете най-високо качество на конкурентни цени и изберете от различни модерни дизайни и цветове. Предлагаме здрави монтажни саксии от известни производители. Тези контейнери са направени от леки, но здрави пластмасови материали, устойчиви на избледняване, чупене и удари. Също така можете да поръчате аксесоари от нашия магазин, които ще ви служат години наред, всичко това на разумна цена. Ще се видим в нашия магазин!

11.09 лв