Саксии с парапет

Саксиите, монтирани на парапети, днес принадлежат към задължителното оборудване за балкони и тераси. В нашия онлайн магазин ще намерите както красиви, така и практични, лесни за почистване модели, устойчиви на атмосферни влияния. Провери ги!

Всеки любител на растенията намира балконски цветя, които трудно могат да устоят. Обилно растящите и цъфтящи следи и стандартните петунии, здравец и фуксии се нуждаят от подходяща настройка, например под формата на класическа балконна кутия. Предлагаме 40-сантиметрова теракота или кафява балконна кутия „Венера“ и 60-сантиметровата антрацитово-сива кутия „Лобелия“ на специални цени. Ако търсите ярки, живи цветове, балконно-лилавата или тюркоазена балконска кутия „Лотос“ с метална кошница ще вдъхне живот на вашия зелен оазис. Препоръчваме балконните кутии / саджанци „Bella“ с фина дантелена довършителност за всички любители на градински експерименти. Тези продукти заслепяват с тънкостта си, която дължат на ажурните детайли. Трябва също така да насочите вниманието си към саксиите, монтирани на парапета. 60-сантиметровата саксия "Wave", директно монтирана на парапет на балкон, ще ви позволи да скриете по-малко представителна балюстрада. Предлага се в бял, шам-фъстък зелен, сиво-бежов и кафяв цвят. По-малките, кръгли, леки саксии с парапет „Lofly” и квадратният модел „Lobelia” от същия вид също изглеждат очарователни. Тези модели саксии са идеално подходящи за отглеждане на билки и малки растения с навици, подобни на туфи. Ще получите всички тези и много други продукти с бърза и надеждна доставка до дома тук на нашия пазар за градински семена - изпробвайте ни!

Отидете за най-високо качество, предлагано на най-конкурентни цени и изберете от много модни дизайни и цветове. Ние предлагаме трайни саксии, монтирани на известни производители. Тези контейнери са изработени от леки, но същевременно издръжливи пластмасови материали, които са устойчиви на промяна в цвета, счупване и вдлъбнатини. Ще поръчате аксесоари, които ще служат на вашите години, за да дойдете в нашия магазин. Всичко това за прилична цена - нека се срещнем в нашия магазин!