• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Op reling gemonteerde potten

Op reling gemonteerde potten zijn onmisbaar voor moderne balkon- en terrasinrichtingen. In onze online winkel vind je modellen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook praktisch, gemakkelijk schoon te maken en weerbestendig zijn. Neem een kijkje!

Elke plantenliefhebber vindt het moeilijk om weerstand te bieden aan balkonbloemen. Overvloedig groeiende en bloeiende hangende en standaard petunia's, geraniums en fuchsia's hebben een geschikte setting nodig, zoals een klassieke balkonbak. In onze winkel bieden we de 40 cm terracotta of bruine "Venus" balkonbak en de 60 cm antracietgrijze "Lobelia" bak/plantenbak tegen speciale prijzen aan. Als je houdt van heldere, levendige kleuren, zal de blauwpaarse of turquoise "Lotos" balkonbak met een metalen mand leven brengen in jouw groene oase. We raden de "Bella" balkonbakken/plantenbakken met kantachtige afwerking aan voor alle liefhebbers van tuinexperimenten. Deze producten schitteren door hun subtiliteit die ze te danken hebben aan de opengewerkte details. Let ook op de op reling gemonteerde potten. De 60 cm "Wave" pot, die direct aan een balkonreling kan worden bevestigd, verbergt effectief een minder aantrekkelijke balustrade. Deze is verkrijgbaar in wit, pistache groen, grijs-beige en bruin. De kleinere, ronde, lichte "Lofly" op reling gemonteerde pot en het vierkante "Lobelia" model van dezelfde soort zien er ook schattig uit. Deze potmodellen zijn perfect geschikt voor het kweken van kruiden en kleine planten met polvormige gewoonten. Je kunt al deze producten en nog veel meer met snelle, betrouwbare thuisbezorging bestellen bij onze Garden Seeds Market!

Kies voor de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen en kies uit talloze trendy ontwerpen en kleuren. We bieden duurzame op reling gemonteerde potten van gerenommeerde fabrikanten aan. Deze containers zijn gemaakt van lichtgewicht maar duurzame kunststof materialen die bestand zijn tegen verkleuring, breken en deuken. Je kunt accessoires bestellen die vele jaren meegaan in onze winkel, en dat allemaal voor een redelijke prijs. Tot ziens in onze winkel!