Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Саксије монтиране на ограде

Саксије монтиране на оградама данас спадају у обавезну балконску и терасасту опрему. У нашој интернетској трговини наћи ћете и лијепе и практичне моделе који се лако чисте, отпорне на временске увјете. Погледајте их!

Сваком заљубљенику у биљке тешко је одољети балконско цвијеће. Обилно растуће и цвјетајуће залеђе и стандардне петуније, геранијуми и фуксије требају одговарајуће подешавање, на примјер у облику класичне балконске кутије. У понуди имамо балконску кутију од 40 цм од теракоте или смеђу балкон „Венера“ и 60-цм антрацитну сиву кутију „Лобелиа“ по специјалним ценама. Ако тражите свијетле, живописне боје, балконско-љубичаста или тиркизна „Лотос“ балконска кутија са металном корпом донијет ће вам живот у вашој зеленој оази. Свим љубитељима баштованских експеримената препоручујемо балконске кутије / саднице „Белла“ са чипкастом завршном обрадом. Ови производи заслепљују својом суптилношћу коју дугују детаљима од папира. Такође бисте требали обратити пажњу на саксије монтиране на ограде. Потпорни талас од 60 цм, директно монтиран на балконску оградицу, омогућиће вам да сакријете мање представљиву оградицу. Доступан је у белој, пистацио-зеленој, сиво-беж и браон боји. Мањи, округли, лагани лонац „Лофли“ на оградама и квадратни модел „Лобелиа“ исте врсте такође изгледају симпатично. Ови модели лонаца су савршено погодни за узгој биљака и малих биљака са навикама налик на туфт. Све ове и многе друге производе добићете брзом и поузданом испоруком кући на нашу пијацу за баштенске семенке - испробајте нас!

Потражите за највишим квалитетом који је доступан по најповољнијим ценама и бирајте између бројних модерних дизајна и боја. У понуди имамо издржљиве саксије монтиране на оградама реномираних произвођача. Ови спремници су направљени од лаких, али издржљивих пластичних материјала који су отпорни на уклањање боје, ломљења и удубљења. Наручићете додатну опрему која ће послужити вашим годинама које долазе у нашој продавници. Све то за пристојну цену - упознајмо се у нашој радњи!