• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kiskoon asennettavat kattilat

Kiskoon asennettavat kattilat ovat olennainen osa nykyaikaisia parveke- ja terassivarusteluja. Verkkokaupassamme löydät malleja, jotka eivät ole pelkästään esteettisesti miellyttäviä, vaan myös käytännöllisiä, helppoja puhdistaa ja säänkestäviä. Tule tutustumaan!

Jokainen kasvien ystävä löytää vaikeuksia vastustaa parvekkeen kukkia. Runsaasti kasvavat ja kukkivat riippuvat ja tavalliset petuniat, pelargonit ja fuksiat tarvitsevat sopivan ympäristön, kuten klassisen parvekelaatikon. Tarjoamme 40 cm terrakotta- tai ruskea "Venus" parvekelaatikon ja 60 cm antrasiitinharmaan "Lobelia" laatikon/istutuslaatikon erikoishintaan. Jos pidät kirkkaista, elävistä väreistä, sininen-violetti tai turkoosi "Lotos" parvekelaatikko metallikorilla virkistää vihreää keitastasi. Suosittelemme myös "Bella" parvekelaatikkoja/istutuslaatikoita pitsimäisellä viimeistelyllä kaikille puutarhakokeiluiden ystäville. Nämä tuotteet häikäisevät hienovaraisuudellaan, jonka ne saavuttavat avointen yksityiskohtiensa ansiosta. Kiinnitä huomiota myös kiskoon asennettaviin kattiloihin. 60 cm "Wave" kattila, joka voidaan kiinnittää suoraan parvekkeen kaiteeseen, peittää tehokkaasti vähemmän houkuttelevan kaiteen. Sitä on saatavilla valkoisena, pistaasinvihreänä, harmaa-beigenä ja ruskeana. Pienemmät, pyöreät ja kevyet "Lofly" kiskoon asennettava kattila ja samanlainen neliskulmainen "Lobelia" malli näyttävät myös ihastuttavilta. Nämä kattilamallit sopivat täydellisesti yrttien ja pienikokoisten kasvien kasvatukseen tuftimaisilla tavoilla. Voit tilata kaikki nämä tuotteet ja monet muut nopealla ja luotettavalla kotiinkuljetuksella Garden Seeds Market -verkkokaupastamme!

Valitse korkealaatuiset tuotteet kilpailukykyiseen hintaan ja valitse lukuisista muodikkaista malleista ja väreistä. Tarjoamme kestäviä kiskoon asennettavia kattiloita tunnetuilta valmistajilta. Nämä säiliöt on valmistettu kevyistä mutta kestävistä muovimateriaaleista, jotka ovat vastustuskykyisiä värinmuutokselle, rikkoutumiselle ja kolhuille. Voit tilata myös tarvikkeita verkkokaupastamme, jotka palvelevat sinua vuosien ajan, kaikki kohtuulliseen hintaan. Nähdään kaupassamme!