• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Ghivece și Jardiniere de Balustradă

Ghivece și jardiniere de balustradă sunt elemente esențiale pentru amenajările moderne ale balconelor și teraselor. În magazinul nostru online veți găsi modele care nu sunt doar estetice, ci și practice, ușor de curățat și rezistente la intemperii. Dați o privire!

Orice iubitor de plante găsește greu să reziste florilor de pe balcon. Petuniile căzătoare și cele standard, geraniile și fuchsiile, care cresc și înfloresc abundent, necesită un mediu adecvat, cum ar fi o clasică cutie de balcon. Oferim la preț special cutia de balcon "Venus" de 40 cm în culoarea teracotei sau maro și cutia/plantiera "Lobelia" de 60 cm în culoarea antracit gri. Dacă preferați culorile vibrante, cutia de balcon "Lotos" mov-afin sau turcoaz, cu un coș metalic, va da viață oazei verzi. Vă recomandăm și ghivecele de balcon "Bella" cu finisaj de dantelă, pentru toți iubitorii de experimente în grădinărit. Aceste produse impresionează prin subtilitatea conferită de detaliile deschise. Merită, de asemenea, să vă îndreptați atenția către ghivecele de balustradă. Ghiveciul "Wave" de 60 cm, care poate fi montat direct pe balustrada balconului, va ascunde eficient o balustradă mai puțin atrăgătoare. Este disponibil în alb, verde pistacie, gri-bej și maro. Ghivecele mai mici, rotunde și ușoare de balustradă "Lofly" și modelul pătrat "Lobelia" de același tip arată, de asemenea, adorabil. Aceste modele de ghivece sunt perfecte pentru cultivarea plantelor aromatice și a plantelor mici cu obiceiuri tufișoase. Puteți comanda toate aceste produse și multe altele, cu livrare rapidă și de încredere la domiciliu, din magazinul nostru Garden Seeds Market!

Alegeți cea mai înaltă calitate la prețuri competitive și selectați din numeroasele modele și culori la modă. Oferim ghivece de balustradă durabile de la producători renumiți. Aceste containere sunt realizate din materiale plastice ușoare, dar durabile, rezistente la decolorare, spargere și zgârieturi. Puteți comanda, de asemenea, accesorii din magazinul nostru care vă vor servi mulți ani de acum înainte, toate la un preț decent. Ne vedem în magazinul nostru!