• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Ghivece și Jardiniere de Balustradă

Ghivecele montate pe balustradă aparțin în zilele noastre unui echipament obligatoriu pentru balcon și terasă. În magazinul nostru veți găsi atât modele frumoase, cât și practice, ușor de curățat, rezistente la intemperii. Verifică-i!

Fiecare iubitor de plante găsește flori de balcon greu de rezistat. Urmărirea și înflorirea abundentă, precum și petunii, geraniumuri și fucsii standard au nevoie de setări adecvate, de exemplu, sub forma unei cutii de balcon clasice. Oferim cutia de balcon cu terasa de 40 cm sau maro „Venus” și cutia / plantă de culoare gri antracit de 60 cm la preturi speciale. Dacă sunteți în căutarea de culori luminoase, vii, cutia de balcon „Lotos” albastru-purpuriu sau turcoaz cu un coș de metal va aduce viața în oaza voastră verde. Recomandăm căsuțele / plantele de balcon „Bella” cu finisaj asemănător dantelelor tuturor iubitorilor de experimente de grădinărit. Aceste produse amețesc de subtilitatea lor, cărora le datorează detaliile pentru lucrări deschise. De asemenea, ar trebui să vă îndreptați atenția asupra vaselor montate pe balustradă. Oala „Wave” de 60 cm, montată direct pe balustrada, vă va permite să ascundeți o balustradă mai puțin prezentabilă. Este disponibil în culoare albă, verde fistic, gri-bej și maro. De asemenea, arată un adorabil mai mic, rotund, ușor, montat pe balustradă și modelul „Lobelia” pătrat de același fel. Aceste modele de ghivece sunt perfect potrivite pentru cultivarea ierburilor și a plantelor mici, cu obiceiuri asemănătoare cu tuf-uri. Veți obține toate aceste produse și multe alte produse cu livrare rapidă și fiabilă la domiciliu aici, pe piața noastră pentru semințe de grădină - încercați-ne!

Cumpărați cea mai înaltă calitate disponibilă la cele mai competitive prețuri și alegeți din numeroase modele și culori la modă. Oferim vase rezistente, montate pe balustrade, de la producători renumiți. Aceste containere sunt confecționate din materiale plastice ușoare, dar rezistente, rezistente la decolorare, rupere și scufundare. Veți comanda accesorii care vor servi anilor dvs. pentru a veni la magazinul nostru. Toate acestea pentru un preț decent - hai să ne întâlnim în magazinul nostru!