• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Díszfű vetőmagok

Ha természetközeli kertet tervez létrehozni, feltétlenül vessen egy pillantást a "Díszfű vetőmagok" kategóriánkra. Ezek a növények elengedhetetlen elemek bármely, természetközeli stílusban kialakított kerti tér számára. Kínálatunk számos díszfű fajtát tartalmaz, mint például a koreai uksae (kínai ezüstfű), a pampafű, az eszpartó, a nagy rezgőfű és a kanári fű. Ezek a füvek nem csak lenyűgöző díszítőelemek, hanem kiválóan alkalmasak száraz virágkompozíciókhoz is.

A pampafű az egyik legnépszerűbb választás a "Díszfű vetőmagok" kategóriánkban. Ez a fűfajta elég magasra nő, akár 2 méter magasságot is elérhet. Ősszel lenyűgöző, sűrű, fehér, krémszínű vagy rózsaszín virágzatok jelennek meg ezeknek a magas növényeknek a tetején. Ideálisak virágágyak háttérelemeinek vagy vízmedencék szélének díszítésére. Ha kőkertet tervez létrehozni, a kék csenkesz, a csomós ebír és az arany kutya-farkú fű lesznek az Ön számára a legmegfelelőbbek. Ezek a fűfélék alacsonyabb tőket képeznek és harmonikusan illeszkednek más dísznövényekhez. A nyúlfarkfű és a kanári fű is nagyszerű választás, hiszen friss és száraz virágkompozíciókban is remekül mutatnak, és természetesen természetközeli kertekben is jól érzik magukat.

A kínálatunkban található összes díszfű vetőmag a legmagasabb minőségi sztenderdeknek felel meg és kiváló csírázási képességgel rendelkezik, mivel kizárólag neves termelőktől származnak. Ne csak a mi szavunkra higgyen – válassza ki a kedvenc fajtáját és győződjön meg róla saját maga! Ezek a füvek viszonylag könnyen nevelhetők, nem igényelnek különleges körülményeket és minimális gondozást igényelnek. Folyamatosan díszítik majd a kertjét még akkor is, amikor a többi növény már elszáradt.