• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Семена от декоративни треви

Ако обмисляте създаването на природосъобразна градина, задължително трябва да разгледате нашата категория Семена от декоративни треви. Тези растения са задължителен елемент за всеки градински пространство, проектирано в природен стил. Нашият асортимент включва широк спектър от видове декоративни треви, като корейска уксае (китайска сребърна трева), пампасова трева, еспарто, голям трепереща трева и канарска трева. Тези треви служат не само като страхотни декорации, но също така са отлични допълнения към аранжировки със сушени цветя.

Пампасовата трева е един от най-популярните избори в нашата категория Семена от декоративни треви. Тази трева може да нарасне доста висока, достигайки до 2 метра височина. През есента ще бъдете впечатлени от нейните поразителни, гъсти, бели, кремави или розови цветоноси, които се появяват на върховете на тези високи растения. Те са идеални за задния план на цветни лехи или като елегантни акценти близо до водни басейни. Ако ви интересува създаването на каменна градина, сортове като син феску, навалена трева и златен опашат пас са най-подходящи за вашите нужди. Тези треви формират по-ниски чупки и хармонично се съчетават с други декоративни растения. Зайчий опашат и канарска трева също са отлични избори, тъй като изглеждат фантастично както в свежи, така и в сушени цветни аранжировки, като естествено се вписват в природосъобразни градински настройки.

Всички декоративни тревни семена в нашия асортимент отговарят на най-високите стандарти за качество и имат отлични проценти на кълняване, произходящи изключително от известни производители. Не приемайте само нашата дума за това - изберете любимия си сорт и се уверете сами! Тези треви са сравнително лесни за отглеждане, не изискват специални условия и се нуждаят от минимална грижа. Те ще продължат да украсяват градината ви, дори когато повечето други растения са вече увянали.

1.56 лв 2.60 лв
Промоцията приключва
1.76 лв 2.94 лв
Промоцията приключва
1.96 лв 3.27 лв
Промоцията приключва
1.96 лв 3.27 лв
Промоцията приключва
3.56 лв 5.94 лв
Промоцията приключва
3.79 лв 6.31 лв
Промоцията приключва
-40%
3.79 лв 6.31 лв
Промоцията приключва
3.96 лв 6.60 лв
Промоцията приключва
-40%
7.47 лв 12.44 лв
Промоцията приключва
Цветна морава - тревна морава и селекция на цветя - 0,5 кг -  - семена -40%
36.55 лв 60.92 лв
Промоцията приключва