• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Koristekasvien siemenet

Jos harkitset naturalistisen puutarhan luomista, sinun täytyy ehdottomasti tutustua "Koristekasvien siemenet" -kategoriaamme. Nämä kasvit ovat välttämätön osa mitä tahansa naturalistiseen tyyliin suunniteltua puutarhatilaa. Valikoimassamme on laaja kirjo koristekasvilajeja, kuten korealainen uksae (kiinalainen hopearuoho), pampasruoho, espartoruoho, suuri ravisteluruoho ja kanarianruoho. Nämä ruohot toimivat paitsi upeina koristeina, myös erinomaisina lisäyksinä kuivakukka-asetelmiin.

Pampasruoho on yksi suosituimmista valinnoista "Koristekasvien siemenet" -kategoriassamme. Tämä ruoho voi kasvaa melko korkeaksi, jopa 2 metriin saakka. Syksyllä voit ihailla sen upeita, paksuja, valkoisia, kermaisia tai vaaleanpunaisia kukintoja, jotka ilmestyvät näiden korkeiden kasvien latvoihin. Ne sopivat erinomaisesti kukkapenkkien taustalle tai tyylikkäiksi korostuksiksi vesialtaiden lähelle. Jos olet kiinnostunut luomaan kivipuutarhan, sinulle parhaiten sopivat lajit ovat sininen mäkikuisma, koirannahka ja kultainen koiran häntä. Nämä ruohot muodostavat matalampia tupsuja ja sopivat kauniisti muiden koristekasvien kanssa. Jäniksenhäntä ja kanarianruoho ovat myös hyviä valintoja, sillä ne näyttävät fantastisilta sekä tuoreissa että kuivissa kukka-asetelmissa ja sopivat luonnollisesti naturalistisiin puutarhaympäristöihin.

Kaikki "Koristekasvien siemenet" -kategoriassamme ovat korkealaatuisia ja osoittavat erinomaisia itävyysprosentteja, koska ne tulevat vain tunnetuilta tuottajilta. Älä ota vain meidän sanaamme siitä - valitse suosikkilajikkeesi ja näe itse! Nämä ruohot ovat suhteellisen helppoja viljellä, eivätkä vaadi erityisiä olosuhteita eivätkä erityistä huolenpitoa. Ne jatkavat puutarhasi kaunistamista, vaikka suurin osa muista kasveista olisi jo lakastunut.

0.78 1.30
Kampanja päättyy
0.88 1.47
Kampanja päättyy
0.98 1.63
Kampanja päättyy
1.78 2.97
Kampanja päättyy
-40%
1.78 2.97
Kampanja päättyy
-40%
1.89 3.15
Kampanja päättyy
1.98 3.30
Kampanja päättyy
1.89 3.15
Kampanja päättyy
-40%
3.24 5.40
Kampanja päättyy
-40%
3.73 6.22
Kampanja päättyy