• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sušila za odjeću

Koje su vješalice za rublje vrijedne kupnje? Odaberite one koje su izrađene od vremenski otpornih materijala. Visokokvalitetne vješalice za rublje trebaju biti trajne, odolne na kidanje, rezanje i, možda najvažnije, odolne na vlagu i sunčevu svjetlost. Naći ćete ih u našem dućanu - pogledajte što smo pripremili za vas!

Naša PVC-prekrivena vješalica za rublje duljine 15 metara najisplativije je i najpraktičnije rješenje za ograničeni prostor za sušenje. Možete je objesiti bilo gdje želite: u praonici, na balkonu, terasi, u vrtu ili je koristiti s konstrukcijom za sušenje rublja. Zahvaljujući sintetičkom premazu, naša vješalica ne upija vodu, ne proteže se i ne deformira se; također je otporna na kidanje i rezanje. Može sigurno nositi teže terete - nemojte se ustručavati objesiti na nju teški, mokri pokrivač. Vlakna se neće slomiti, a vaše rublje će ostati iznad tla. Visoka kvaliteta zajamčena!

Garden Seeds Market poziva vas na kupovnu avanturu za vaš dom i vrt. Nudimo širok izbor proizvoda od priznatih proizvođača, uključujući vodootporne i izdržljive vješalice za rublje dostupne za brzu dostavu na kućnu adresu. Nećete ih naći jeftinije nigdje drugdje - provjerite sami!