• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Vaatteiden linjat

Mitkä vaatepyykkinarut ovat ostamisen arvoisia? Valitse ne, jotka on valmistettu säänkestävistä materiaaleista. Laadukkaiden vaatepyykkien tulee olla kestäviä, repeämättömiä, leikkauskestäviä ja ehkä tärkeimpänä, kosteutta ja auringonvaloa kestäviä. Löydät ne meidän kaupastamme - katso, mitä olemme valmistaneet sinulle!

PVC-pinnoitettu 15 metrin vaatepyykkinaru on edullisin ja käytännöllisin ratkaisu rajalliseen kuivaustilaan. Voit ripustaa sen minne haluat: pesutupaan, parvekkeelle, terassille, puutarhaan tai käyttää sitä vaatekuivaustelineen kanssa. Synteettisen pinnoitteen ansiosta meidän narumme ei ime vettä, ei veny eikä muotoudu; se on myös leikkaus- ja repeämiskestävä. Se kestää turvallisesti raskaampia kuormia - älä epäröi ripustaa siihen raskasta märkää peittoa. Kuidut eivät katkea, ja pyykkisi pysyy maanpinnan yläpuolella. Korkea laatu taattu!

Garden Seeds Market kutsuu sinut ostosretkelle kotiisi ja puutarhaasi. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita tunnetuilta valmistajilta, mukaan lukien vedenpitäviä ja kestäviä vaatepyykkinaruja, jotka ovat saatavilla nopeaan kotiinkuljetukseen. Et löydä niitä halvemmalla mistään muualta - tarkista se itse!