• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Ruhaszárító kötelek

Melyik ruhaszárítót érdemes megvásárolni? Válassza azokat, amelyek időjárásálló anyagokból készültek. A magas minőségű ruhaszárítóknak tartósnak, szakadás- és vágásállónak kell lenniük, és talán a legfontosabb, hogy ellenálljanak a nedvességnek és a napsugárzásnak. Ön megtalálja őket üzletünkben - nézze meg, mit készítettünk Önnek!

A mi PVC-bevonatos 15 méteres ruhaszárítónk a legköltséghatékonyabb és legpraktikusabb megoldás a korlátozott szárítási térre. Bárhová felakaszthatja: a mosóban, egy erkélyen, teraszon, a kertben vagy használhatja szárítóállvánnyal. A szintetikus bevonatnak köszönhetően a huzalunk nem szívja fel a vizet, nem nyúlik és nem deformálódik, valamint ellenáll a szakadásnak és vágásnak. Biztonságosan elbírja a nehezebb terheket is - ne habozzon felakasztani egy nehéz, nedves takarót rá. A szálak nem szakadnak el, és a ruhája a föld felett marad. Magas minőség garantált!

A Garden Seeds Market arra invitálja Önt, hogy kalandra induljon otthona és kertje vásárlásával. Széles választékot kínálunk neves gyártók termékeiből, beleértve a vízálló és tartós ruhaszárítókat is, amelyek gyors házhozszállítással érhetők el. Nem találja őket olcsóbban sehol másutt - győződjön meg róla maga!