Barisan pakaian

Barisan pakaian apa yang patut dibeli? Pilih yang terbuat dari bahan tahan cuaca. Barisan pakaian yang berkualiti tinggi harus tahan lama, air mata, bukti ricih dan - mungkin ciri yang paling penting - tahan kelembapan dan cahaya matahari. Anda akan dapati mereka di kedai kami - lihat apa yang telah kami sediakan untuk anda!

PVC bersalut garisan pakaian 15 m adalah yang termurah dan pada masa yang sama penyelesaian terbaik kerana kekurangan ruang yang diperlukan untuk pengeringan pakaian. Anda boleh menggantungnya di mana-mana tempat yang anda kehendaki: di dalam bilik dobi, di balkoni, teres, di taman atau gunakan untuk kuda pakaian. Terima kasih kepada salutan sintetik kelopak kami tidak menyerap air, tidak meregangkan, tidak berubah dan tahan terhadap ricih dan robek. Ia akan memegang beban yang lebih besar dengan selamat - jangan teragak-agak untuk menggantung selimut tebal dan basah. Serat tidak akan pecah dan pakaian akan kekal di atas tanah. Kualiti tinggi dijamin!

Garden Seeds Market menjemput anda untuk lawatan membeli-belah untuk rumah dan taman anda. Kami mempunyai pilihan produk yang luas dari pengeluar terkenal. Barisan baju kalis air dan tahan lama boleh didapati di kedai kami dengan penghantaran rumah yang cepat. Anda tidak akan mendapati mereka lebih murah di tempat lain - lihat sendiri!