• 36,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Egyéb

Üdvözöljük azokban az üzletekben, ahol hasznos kerti és háztartási kiegészítőket kínálunk. Keres klipseket, zárakat, szalagokat, csatlakozókat, köteleket vagy drótokat? Ezeket az értékes termékeket mind összegyűjtöttük az "Egyéb" kategóriában. Itt megtalálhatók a javító- és karbantartó készletek, pótalkatrészek és különféle kiegészítők is, amelyek megkönnyítik a munkát otthon, a kertben és az építkezéseken. Szeretettel meghívjuk Önt, hogy böngéssze áruházunk kínálatát!

Fedezze fel csodálatos termékeinket, amelyek lehetővé teszik növényei gondozását még egyszerűbben és hatékonyabban. Az "Egyéb" kategóriában kínálunk növényklipseket, köteleket különböző méretekben, beleértve a díszes béka és imádkozó sáska formájúakat is. Itt talál sisal kerti kötelet, megfizethető természetes raffiát, biológiailag lebomló kókuszrost kötelet - elengedhetetlen az organikus kertészkedéshez -, valamint széles választékban lapos és puha bevonatú kerti drótokat is. A hárompontos faállvány, amely segít a fiatal és átültetett fák függőleges helyzetben tartásában, szintén jól jöhet. Ne felejtse el ellenőrizni faápolási és vágási kiegészítőit. Nálunk megtalálja a Greenmill metszőrugót, a Raco metszőolló/karógyűrű javítókészletet és a különböző méretekben kapható vágópenge pótalkatrészt. Ha fontolóra veszi öntözési rendszerének modernizálását, gondoljon az öntözőcsövek hatékony alternatívájára - a 50 méter hosszú "Tandem" ø16 mm snip-n-drip csepegtető csőre. Áruházunkban megtalálja ennek az öntözőrendszernek az összes szükséges kiegészítőjét, beleértve a csatlakozókat, a 90°-os könyököket, a T-csatokat és az végekhez való klipseket is. Elképzelhető, hogy szüksége lesz egy tartalék tömítő készletre is, amely lehetővé teszi az összes hiba gyors javítását. Ez a alkategória tartalmazza az egész évben szükséges eszközöket a kert és a gyümölcsöskert megfelelő gondozásához is. Ne várjon tovább, és rendelje meg a 120 cm hosszú háromágú sík kultivátort - ideális a nehezen elérhető területeken való gyomirtáshoz, vagy válasszon a két, három, négy vagy akár ötágú villa közül fa nyelekkel, tökéletes a talaj fellazításához és széna lapátolásához. Kínálunk még burgonya-, cékla- és kővillaikat 100 cm-es nyelekkel, nehéz ERGO gyomirtó villát virágágyásokhoz és szegélyekhez, kardokat kézi fűnyíráshoz, valamint a Fiskars professzionális Xact gyomlálókészítőt is. Ne lepődjön meg, itt még egy 65/80 literes kézikocsi is rendelhető házhozszállítással! A kertészmunkában a kényelem nemcsak jól tervezett és ergonomikusan kialakított kerti eszközökről szól. Ezért olyan kényelmes kiegészítőket kínálunk, mint a szigetelt térdpárna és a széles WoodXpert Fiskars szerszámtáska. Ezek és még sok más termék elérhető áruházunkban megfizethető áron - jóval olcsóbban, mint a hagyományos kertközpontokban.

Ismerje meg széleskörű, magas minőségű kerti eszközök és háztartási kiegészítők kínálatunkat. Vásároljon olyan elismert márkáktól származó termékeket, mint a CELLFAST, Fiskars, Greenmill és Raco, kockázat nélkül, hogy túl sokat fizetne. Szeretettel meghívjuk Önt, hogy vásároljon Garden Seeds Marketünkben!