• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

muut

Tervetuloa osastolle, joka tarjoaa hyödyllisiä puutarha- ja taloustarvikkeita. Etsitkö leikkeitä, lukkoja, nauhoja, liittimiä, siteitä tai johtoja? Olemme koonneet kaikki nämä korvaamattomat tuotteet "Muut" -kategoriassa. Löydät myös korjaus- ja huoltosarjat, varaosat sekä erilaiset tarvikkeet, jotka helpottavat työskentelyä kotona, puutarhassa ja rakennustyömailla. Kutsun teidät tutustumaan tarjontaamme!

Löydä upeat tuotteemme, jotka mahdollistavat kasvien hoitamisen entistä helpommalla ja tehokkaammalla tavalla. "Muut" -kategoriassa tarjoamme kasviklemmejä ja siteitä eri kokoisina, mukaan lukien koristeellisia sammakko- ja mantelimuotoisia. Löydät myös sisaalipuutarhanarua, edullista luonnollista raffiaa, biohajoavaa kookoskuitunarua - välttämätöntä luonnonmukaiseen viljelyyn - sekä laajan valikoiman litteitä ja pehmeäpintaisia puutarhajohdotuksia. Kolmipistepuun stabilisaattori, joka pitää nuoret ja istutetut puut pystyasennossa, voi myös olla hyödyllinen. Älä unohda tarkistaa puunleikkuu- ja oksasaksitarvikkeita. Meillä on saatavana muun muassa Greenmillin oksaleikkurin jousi, Raco-oksasakset / oksasaksen korjaussarja ja varaosat kaarisahalle eri kokoisina. Jos harkitset kastelujärjestelmäsi modernisointia, harkitse tehokasta vaihtoehtoa puutarhaletkuille - 50 metrin "Tandem" ø16 mm snip-n-drip -kastelulinja. Verkkokaupastamme saat kaikki tarvittavat tarvikkeet tähän kastelujärjestelmään, mukaan lukien liittimet, 90° kulmat, T-liitokset ja päätulpat snip-n-drip -kastelulinjalle. Tarvitset ehkä myös varaosatiivistesarjan, joka mahdollistaa nopeat korjaukset. Tämä alakategoria sisältää myös työkalut, jotka ovat välttämättömiä ympärivuotiseen puutarhanhoitoon. Älä odota enää, vaan tilaa 3-teräinen littekultivaattori, jonka varrella on 120 cm - ihanteellinen rikkakasvien poistamiseen vaikeasti saavutettavista paikoista, tai valitse 2-teräinen, 3-teräinen, 4-teräinen tai jopa 5-teräinen kahvoilla varustettu harava, joka sopii hyvin maan löystämiseen ja heinän kääntämiseen. Tarjoamme myös peruna-, punajuuri- ja kiviharoja, joiden varrella on 100 cm pituus, raskaan käytön ERGO-ruohonharjan kukkapenkkeihin ja rajoille, sirppiin käsileikkuuseen tai ammattimaiseen Xact-ruohonleikkuriin Fiskarsilta. Et ylläty siitä, että voit jopa tilata 65/80 litran kottikärryn kotiinkuljetuksella meiltä! Puutarhatyössä mukavuus ei rajoitu vain hyvin suunniteltuihin ja ergonomisesti muotoiltuihin työkaluihin. Siksi tarjoamme mukavia lisätarvikkeita, kuten eristettyjä polvisuojia ja leveää WoodXpert Fiskars -työkaluvyötä. Nämä ja monet muut tuotteet ovat saatavilla verkkokaupastamme edullisin hinnoin - paljon halvemmalla kuin perinteisissä puutarhakeskuksissa.

Tutustu laajaan valikoimaamme laadukkaita puutarhatyökaluja ja taloustarvikkeita. Osta tuotteita tunnetuilta merkeiltä kuten CELLFAST, Fiskars, Greenmill ja Raco ilman riskiä ylihinnoittelusta. Kutsun teidät sydämellisesti ostoksille puutarhasiemenmarkkinoillemme!