• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Övrig

Välkommen till avdelningen som erbjuder användbara trädgårds- och hushållstillbehör. Letar du efter klipp, lås, band, kontakter, band eller ledningar? Vi har samlat alla dessa ovärderliga produkter i kategorin Övrigt. Här finns reparations- och servicesatser, reservdelar och olika tillbehör som underlättar hem-, trädgårds- och byggnadsarbete. Vi inbjuder dig att bläddra igenom vårt erbjudande!

Vi har magnifika produkter som gör att du kan ta hand om dina växter på ett ännu enklare och effektivare sätt. Bland andra produkter erbjuder vi växtklipp, slipsar i olika storlekar, inklusive dekorativa - groda och mantisformade. Sisal trädgårdsgarn, prisvärda naturliga raffia, biologiskt nedbrytbara garnträd av kokosnötsfiber - ett absolut måste i organiska kulturer - och ett brett urval av platta och mjukbelagda trädgårdstrådar finns också här. Trepunkts trädstabilisator som håller unga och transplanterade träd i vertikalt läge kan också komma till nytta. Glöm inte att dubbelkontrollera dina träd-beskärnings- och trimningstillbehör. Greenmill-beskärningsfjädern, Raco-spänn / reparationssats och reservblad för bågsåg i olika storlekar väntar på att läggas till din kundvagn. Om du funderar på att modernisera ditt bevattningssystem, tänk på det effektiva alternativet till trädgårdsslangar - 50 m "Tandem" ø16 mm snip-n-dropp soaker line. Här i vår butik får du alla nödvändiga tillbehör som behövs för att sätta upp detta vattningsfenomen i din trädgård - Kontaktdon, 90 ° armbågar, T-fogar och ändklämmor för snip-n-drop-soaker-linjen. Du kanske också behöver en reservspolaruppsättning som gör att du snabbt kan avhjälpa alla fel. Denna underkategori omfattar de verktyg som behövs året runt för korrekt trädgårds- och fruktträdgårdsodling. Vänta inte längre och beställ 3-stången platt kultivator med en 120 cm axel - perfekt för att ta bort ogräs från knappast tillgängliga platser, 2-stång, 3-stång, 4-stång eller till och med 5-stång gafflar med träaxlar, idealisk för att lossa mark och spade hö eller potatis-, rödbet- och stenhäll med 100 cm axel. Du kanske också behöver den tunga ERGO-ogräsgaffeln för att ta hand om blomsterbäddar och gränser, Sickle för handklippning eller den professionella Xact-gräsmattan från Fiskars. Bli inte förvånad, du kan till och med beställa 65/80 liter skottkärra med hemleverans här! Det finns fortfarande så mycket mer att arbeta komfort än väl utformade och ergonomiskt profilerade trädgårdsredskap. Därför erbjuder vi sådana bekväma tillbehör som den isolerade knäfodringen och det breda WoodXpert Fiskars verktygsbandet. Dessa och många andra produkter finns tillgängliga i vår onlinebutik till överkomliga priser - mycket billigare än i ett trädgårdscenter med tegel och murbruk.

Lär känna vårt breda sortiment av trädgårdsredskap av hög kvalitet och hushållsartiklar. Köp produkter undertecknade av sådana respekterade märken som CELLFAST, Fiskars, Greenmill och Raco utan risk för överbetalning. Vi inbjuder dig att köpa på vår Garden Seeds Market!

19.79 kr
33.42 kr
46.89 kr
48.55 kr
50.03 kr
53.84 kr
59.68 kr
79.00 kr
88.68 kr
91.58 kr
97.58 kr