• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Övrig

Välkommen till avdelningen som erbjuder användbara trädgårds- och hushållstillbehör. Letar du efter klämmor, lås, band, kontakter, band eller trådar? Vi har samlat alla dessa ovärderliga produkter i kategorin "Övrigt". Du kan också hitta reparations- och servicekit, reservdelar och olika tillbehör som underlättar arbete hemma, i trädgården och på byggarbetsplatser. Vi inbjuder dig varmt att utforska vårt utbud!

Upptäck våra magnifika produkter som kommer att göra det ännu enklare och mer effektivt att ta hand om dina växter. Bland andra produkter erbjuder vi plantklämmor, band i olika storlekar, inklusive dekorerade i form av grodor och mantis. Sisal trädgårdsnöre, prisvärd naturlig raffia, nedbrytbar kokosfibertråd - ett absolut måste i ekologisk odling - och ett brett urval av platta och mjukt belagda trädgårdstrådar finns också här. Trädstabilisatorn med tre punkter som håller unga och transplanterade träd i vertikal position kan också vara till nytta. Glöm inte att dubbelkolla dina trädskärnings- och beskärnings tillbehör. Greenmill beskärningsspiral, Raco gren-/beskärningsreparationsset och reservblad för bågsågar i olika storlekar väntar på att läggas i din kundvagn. Om du överväger att modernisera ditt bevattningssystem, tänk på det effektiva alternativet till trädgårdsslangar - den 50 meter långa "Tandem" ø16 mm snip-n-drip-droppslangen. Här i vår butik får du alla nödvändiga tillbehör som behövs för att sätta upp detta bevattningssystem i din trädgård - kontakter, 90°-böjar, T-kopplingar och ändklipp för snip-n-drip-droppslangen. Du kanske också behöver ett reservpack med brickor som gör att du snabbt kan åtgärda alla fel. Den här underkategorin omfattar verktyg som behövs året runt för rätt skötsel av trädgård och fruktträdgård. Vänta inte längre och beställ den tre-tands platta kultivatorn med ett 120 cm skaft - idealisk för att ta bort ogräs från svårtillgängliga platser, de två-, tre-, fyra- eller till och med fem-tands gafflarna med trähandtag, perfekta för att luckra upp jorden och skyffla hö, eller potatis-, bete- och stenfoder med ett 100 cm skaft. Du kanske också behöver den kraftiga ERGO ogräsforken för att ta hand om blomrabatter och gränser, lie för handklippning eller den professionella Xact ogräsrensaren från Fiskars. Oroa dig inte, du kommer till och med kunna beställa den 65/80 liters skottkärran med hemleverans här! Det finns fortfarande mycket mer arbetskomfort än välgjorda och ergonomiskt utformade trädgårdsverktyg. Därför erbjuder vi så bekväma tillbehör som isolerade knäskydd och den breda WoodXpert Fiskars verktygsbältet. Dessa och många andra produkter finns tillgängliga hos oss online till överkomliga priser - mycket billigare än i en traditionell trädgårdscentrum.

Upptäck vårt omfattande sortiment av högkvalitativa trädgårdsverktyg och hushållstillbehör. Köp produkter från respekterade varumärken som CELLFAST, Fiskars, Greenmill och Raco utan risk att överbetala. Vi bjuder in dig att handla på vår Garden Seeds Market!

16.08 kr
34.32 kr
48.16 kr
51.38 kr
55.30 kr
61.30 kr
81.14 kr
91.08 kr
94.05 kr
100.22 kr
109.76 kr
144.49 kr
157.62 kr