• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

друг

Добре дошли в раздела, предлагащ полезни аксесоари за градината и домакинството. Търсите клипсове, заключалки, ленти, свързващи елементи, връзки или тела? Ние сме събрали всички тези неоценими продукти в категория "Други". Тук също ще намерите комплекти за ремонт и обслужване, резервни части и разнообразни аксесоари, улесняващи работата в дома, градината и на строителния обект. С удоволствие ви каняме да разгледате нашето предложение!

Предлагаме великолепни продукти, които ще ви позволят да се грижите за растенията си още по-лесно и ефективно. Сред другите продукти предлагаме клипсове за растения, връзки в различни размери, включително украсителни във формата на жаби и богомолки. Тук също ще намерите конопени връвчета за градина, достъпни естествени рафии, биоразградими влакна от кокосово влакно - задължителни за биологичното земеделие, и широк избор от плоски и меко покрити с гума градинарски тела. Трисечен стабилизатор за дървета, който поддържа младите и пресятени дървета в вертикално положение, също може да се окаже полезен. Не забравяйте да проверите аксесоарите за рязане и оформяне на дърветата ви. В наличност имаме пружината на Greenmill за рязане, комплекта за ремонт на листопадната и огнепоклонната пруна и резервните остриета за дърводелска пила в различни размери. Ако разглеждате възможността да модернизирате системата си за напояване, мислете за ефективната алтернатива на маркучите за градината - 50-метровата "Tandem" ø16 mm смучеща линия. В нашия магазин ще намерите всички необходими аксесоари за настройка на тази система за напояване в градината ви - свързващи елементи, 90° лакътства, Т-съединители и краен клипс за смучещата линия "snip-n-drip". Може също да ви потрябва комплект резервни уплътнения, които ще ви позволят бързо да отстраните всички неизправности. Тази подкатегория включва инструменти, необходими през цялата година за правилната грижа за градината и орхарда. Не чакайте повече и поръчайте трисечния плосък култиватор с щека от 120 см - идеален за премахване на буркани от труднодостъпни места, двусечни, трикратни, четирикратни или дори петкратни вилице с дървени щеки, идеални за разпускане на почвата и нахлупване на сено, или плътни и силно покрити с гума градинарски тела. Може също да предлагаме картофи, цвекло и каменни вилици с щека от 100 см, тежката фреза ERGO за градински лехи и граници, серпове за ръчно косене и професионалния Xact изкоренител на Fiskars. Няма да се изненадате, че може дори да поръчате транспортна количка с обем 65/80 литра с доставка до дома! Удобството при градинарската работа не означава само добре проектирани инструменти. Затова предлагаме удобни аксесоари като изолирано меко подложка за колене и широка колан WoodXpert Fiskars за инструменти. Тези и много други продукти са налични в нашия онлайн магазин на достъпни цени - значително по-евтино от традиционните градинарски центрове.

Открийте нашето обширно разнообразие от висококачествени градинарски инструменти и домакински аксесоари. Пазарувайте продукти от уважавани марки като CELLFAST, Fiskars, Greenmill и Raco без риск от преплащане. С удоволствие ви каним да пазарувате от нашия пазар за градинарски семена!

2.98 лв
6.35 лв
8.91 лв
9.23 лв
9.51 лв
10.23 лв
11.34 лв
16.85 лв
17.40 лв
20.31 лв
23.40 лв