• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Ostalo

Dobrodošli u odjelu koji nudi korisne dodatke za vrt i kućanstvo. Tražite kopče, brave, trake, spojnice, vezice ili žice? Sve te neprocjenjive proizvode smo okupili u kategoriji "Ostalo". Također možete pronaći setove za popravak i održavanje, rezervne dijelove i razne dodatke koji olakšavaju rad kod kuće, u vrtu i na gradilištu. Pozivamo vas da istražite našu ponudu!

Imamo izvanredne proizvode koji će vam omogućiti lakšu i učinkovitiju brigu o biljkama. Među ostalim proizvodima, nudimo kopče za biljke, vezice u različitim veličinama, uključujući ukrasne kopče u obliku žabe i kukca. Ovdje ćete pronaći sisalnu vrtlarsku vrpcu, povoljnu prirodnu rafiju, biorazgradivu kokosovu vlaknastu vrpcu - neophodnu za organsko uzgoj - i širok izbor ravnih i meko obloženih vrtića. Trotočkovni stabilizator stabla koji održava mlada i presađena stabla u uspravnom položaju također može dobro doći. Ne zaboravite provjeriti svoje dodatke za obrezivanje i rezanje stabala. Na lageru imamo oprugu za Greenmill škare, set za popravak Raco lopatica / škare i rezervne oštrice za pile u različitim veličinama. Razmišljate li o modernizaciji svog sustava za navodnjavanje, razmislite o učinkovitoj alternativi vrtne cijevi - liniji za kap po kap "Tandem" ø16 mm sa 50 metara. Ovdje u našoj trgovini pronaći ćete sve potrebne dodatke za postavljanje tog sustava za navodnjavanje u svom vrtu - spojnice, 90° laktove, T-spojke i krajnje kopče za liniju za kap po kap "snip-n-drip". Možda će vam trebati i set rezervnih brtvi koji će vam omogućiti brze popravke. Ovaj pododjeljak obuhvaća alate potrebne tijekom cijele godine za pravilnu njegu vrta i voćnjaka. Ne čekajte više i naručite ravni kultivator s tri zuba s drškom od 120 cm - idealan za uklanjanje korova s teško dostupnih mjesta, dvotočkaste, trotočkaste, četverotočkaste ili čak petotočkaste vilice s drvenim drškama, idealne za rahljenje tla i grabljenje sijena. Također nudimo vilice za krumpir, ciklu i kamen s drškom od 100 cm, snažnu ERGO vilicu za korov u cvjetnim gredicama i rubovima, srp za ručno košenje ili profesionalni Xact pletilac iz Fiskarsa. Bit ćete iznenađeni što možete naručiti i kolicu od 65/80 litara s dostavom na kućnu adresu! Ugodnost pri radu u vrtu nije samo u dobro osmišljenim alatima za vrtlarstvo. Zato nudimo udobne dodatke poput izoliranih jastučića za koljena i širokog pojasa za alate WoodXpert Fiskars. Svi ti proizvodi i mnogi drugi dostupni su u našoj internetskoj trgovini po znatno povoljnijim cijenama nego u fizičkim centrima za vrtlarstvo.

Upoznajte naš širok asortiman visokokvalitetnih vrtlarskih alata i kućanskih dodataka. Kupujte proizvode od renomiranih brandova kao što su CELLFAST, Fiskars, Greenmill i Raco bez rizika preplaćivanja. Srdačno vas pozivamo da kupujete na našem tržištu sjemena za vrt!

1.49
3.18
4.46
4.75
5.67
8.43
8.70
9.27
10.15