Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Остало

Добродошли у одељење које нуди корисне додатке за башту и домаћинство. Тражите исјечке, браве, завоје, прикључке, каблове или жице? Окупили смо све ове непроцењиве производе у категорији Остало. Овде се могу наћи и сетови за поправку и сервис, резервне делове и разне додатке који олакшавају кућне, баште и грађевинске радове. Љубазно вас позивамо да погледате нашу понуду!

Имамо сјајне производе који ће вам омогућити да се бринете о својим биљкама на још лакши и ефикаснији начин. Између осталих производа нудимо копче за биљке, кравате у различитим димензијама, укључујући украсне - жабе и мантис. Сисачка баштенска врпца, приступачна природна рафија, биоразградива врпца од кокосових влакана - апсолутна потреба за органским културама - и широк избор жичаних башта са равним и меканим слојем могу се наћи и овде. Стабилизатор стабла у три тачке који држи млада и пресађена стабла у вертикалном положају такође би могао бити од користи. Не заборавите да два пута проверите прибор за обрезивање и обрезивање стабала. Опруга за глодање Греенмилл, сет за поправак лопача / секача за поправке и резервна сечива за тестере за лук у различитим величинама чекају да се дода у вашу корпу. Ако размишљате о модернизацији вашег система за наводњавање, размислите о ефикасној алтернативи баштенским цревима - 50 м „Тандем“ ø16 мм линија за усисавање н-капаљки. Овде ћете у нашој продавници набавити сву потребну додатну опрему потребну за постављање овог феномена наводњавања у вашој башти - конектори, 90 ° лактови, спојеви и крајње спајалице за снап-н-кап-линију. Можда ће вам требати и Резервни сет за прање веша који ће вам омогућити да брзо отклоните све кварове. Ова подкатегорија обухвата и алате потребне током целе године за правилно негу врта и воћњака. Не чекајте више и наручите тространи раван култиватор са осовином од 120 цм - идеалан је за уклањање корова с тешко доступних места, двостране, тростране, четверокутне или чак 5-зупчасте вилице дрвеним осовинама, идеално за лабављење тла и лопате сена или крумпир, репу и камене виле са осовином од 100 цм. Можда ће вам требати и тешка ЕРГО вилица за бригу о цвјетним креветима и ивицама, срп за ручну кошњу или професионални Ксацт косач из Фискарс-а. Немојте се изненадити, чак ћете и овде моћи да наручите колица 65/80 литара са кућном доставом! За удобност у раду још увек постоји много више од добро дизајнираних и ергономски профилисаних баштенских алата. Због тога нудимо такву удобну додатну опрему као што су изолирана подлога за колена и широки ремен за ВоодКсперт Фискарс. Ови и многи други производи доступни су у нашој веб продавници по повољним ценама - јефтиније него у вртном центру од цигле и малтера.

Упознајте наш широки асортиман висококвалитетних вртних алата и прибора за домаћинство. Купујте производе потписане од стране познатих марки као што су ЦЕЛЛФАСТ, Фискарс, Греенмилл и Рацо без ризика да преплатите. Љубазно вас позивамо да купите на нашој пијаци за баштенске семенке!

198.33 din
423.33 din
594.00 din
633.67 din
756.00 din
1,123.33 din
1,160.00 din
1,236.00 din
1,353.67 din