Yang lain

Selamat datang ke jabatan yang menawarkan aksesori kebun dan rumah tangga yang berguna. Mencari klip, kunci, tali, penyambung, tali leher atau wayar? Kami telah mengumpulkan semua produk yang tidak ternilai ini dalam kategori Lain. Kit pembaikan dan servis, alat ganti dan pelbagai aksesori yang memudahkan kerja rumah, kebun dan pembinaan juga terdapat di sini. Kami menjemput anda untuk melihat-lihat tawaran kami!

Kami mempunyai produk hebat yang membolehkan anda merawat tanaman anda dengan cara yang lebih mudah dan berkesan. Di antara produk lain, kami menawarkan klip tanaman, ikatan dalam pelbagai saiz, termasuk hiasan - berbentuk katak dan mantis. Benang kebun Sisal, raffia semula jadi yang berpatutan, benang serat kelapa terbiodegradasi - mustahak mutlak dalam budaya organik - dan pelbagai pilihan dawai taman rata dan lembut boleh didapati di sini juga. Penstabil pokok tiga titik yang menjadikan pokok muda dan yang ditransplantasikan dalam kedudukan menegak juga mungkin berguna. Jangan lupa untuk memeriksa semula aksesori pemangkasan dan pemangkasan pokok anda. The Greenmill spring pruner, Raco lopper / pruner repair set dan Spare blade untuk busur gergaji dalam pelbagai saiz menunggu untuk ditambahkan ke troli anda. Sekiranya anda mempertimbangkan untuk memodenkan sistem pengairan anda, fikirkan alternatif yang berkesan untuk selang kebun - garis rendaman "Tandem" ø16 mm ø16 mm 50 mm. Di sini, di kedai kami, anda akan mendapat semua aksesori yang diperlukan untuk mengatur fenomena penyiraman ini di kebun anda - Penyambung, Siku 90 °, T-sendi dan Klip akhir untuk saluran rendaman snip-n-drip. Anda mungkin juga memerlukan satu set mesin cuci Spare yang akan membolehkan anda memperbaiki semua kegagalan dengan cepat. Subkategori ini merangkumi alat yang diperlukan sepanjang tahun untuk penjagaan kebun dan kebun yang betul. Jangan tunggu lagi dan pesan penanam rata 3-serong dengan batang 120 cm - sesuai untuk menghilangkan rumpai dari tempat yang sukar dijangkau, garpu 2-serong, 3-serong, 4-serong atau bahkan 5-serong dengan batang kayu, sesuai untuk melonggarkan tanah dan menyodok rumput kering, atau ladang potato, bit dan batu dengan batang 100 cm. Anda juga mungkin memerlukan garpu penyiangan ERGO tugas berat untuk merawat katil bunga dan sempadan, Sickle untuk memotong tangan atau tukang tenun Xact profesional dari Fiskars. Jangan terkejut, malah anda boleh memesan Wheelbarrow 65/80 liter dengan penghantaran pulang ke sini! Masih ada banyak lagi kemudahan untuk bekerja daripada alat berkebun yang dirancang dengan baik dan berprofil secara ergonomik. Itulah sebabnya kami menawarkan aksesori yang selesa seperti pad lutut bertebat dan tali pinggang alat WoodXpert Fiskars yang luas. Ini dan banyak produk lain boleh didapati di kedai dalam talian kami dengan harga yang berpatutan - jauh lebih murah daripada di pusat kebun batu bata.

Ketahui pelbagai jenis alat berkebun dan aksesori rumah tangga kami yang berkualiti tinggi. Beli produk yang ditandatangani oleh jenama yang dihormati seperti CELLFAST, Fiskars, Greenmill dan Raco tanpa risiko membayar lebih. Kami menjemput anda untuk membeli di Pasar Benih Taman kami!