• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Семена от горчива трънка

Нашият магазин за градинарство с гордост предлага Семена от горчива трънка, незаменимо допълнение към вашите Великденски декорации. Можете да сте сигурни, че семената, налични в магазина ни, идват от доверени доставчици на висококачествени продукти.

Семена от горчива трънка дават изключително хранително растение, богато на основни витамини като C и K, както и на минерали и етерични масла. То прави чудеса за кожата и ноктите. Благодарение на високото съдържание на витамин K, горчивата трънка също така помага за поддържане на плътността на костите, намалявайки загубата на калций, и подкрепя здравословната функция на бъбреците и панкреаса. Освен това, тя е страхотен стимулант на апетита, перфектен за насърчаване на капризни хранители да ядат.

Не се колебайте—поръчайте вашите Семена от горчива трънка днес! Това е растение, което е полезно през цялата година, а не само по Великден. Отглеждането му е толкова лесно, че дори децата могат лесно да отглеждат класки от горчива трънка. Просто накиснете семената във вода за кратко, след това ги прехвърлете върху мокър памук или целулозна тъкан. Ще имате готови за ядене класки за само 8 до 10 дни. Тези класки са универсално допълнение към разнообразни ястия, особено към млечни продукти. За да направите отглеждането на горчива трънка още по-лесно, обмислете използването на специален сеяч. Можете също така да отглеждате това прекрасно растение в градината си в добре подготвена почва. Действайте сега и се насладете на множествените ползи от Семена от горчива трънка, предлагащи ви вкусна, здравословна и визуално привлекателна закуска в нулево време!

1.56 лв 2.60 лв
Промоцията приключва
1.56 лв 2.60 лв
Промоцията приключва
11.96 лв 19.94 лв
Промоцията приключва
11.96 лв 19.94 лв
Промоцията приключва