• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Семена от горчива трънка

Магазинът в градината предлага семена с горчивина. Това растение е незаменима Великденска украса. Семената, продавани в нашия магазин, са от най-високо качество, тъй като идват само от доказани доставчици.

Bittercress е изключително ценно растение, богато на витамини, особено C и K, както и на минерали и етерични масла. Той влияе положително на състоянието на кожата и ноктите. Благодарение на витамин К той не позволява голяма загуба на калций от костите и подобрява функционирането на бъбреците и панкреаса. Горчивата хрупка също може да помогне да се убедят примамливите хранещи се да ядат, тъй като стимулира апетита.

Днес не се колебайте и поръчвайте семената с горчивина. Препоръчително е да се яде през цялата година, не само по Великден. Толкова е лесно в самоусъвършенстването, че дори и детето ще овладее порасналите кълнове. Трябва само да накиснете семената във вода за известно време и след това да ги прехвърлите върху влажна памучна или целулозна тъкан. Ядливи кълнове ще бъдат готови в рамките на 8 до 10 дни. Те се вписват в много различни ястия, особено млечни продукти. Специално изработване на кълнове ще улесни производството на кълнове. Това растение може да се отглежда и в градини в предварително приготвена почва. Не губете време и опитайте семената с горчивина, за да се насладите на вкусна, здравословна и декоративна закуска за нула време!