• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Voileipäkrassin siemenet

Puutarhakauppamme tarjoaa ylpeänä Voileipäkrassin siemeniä, korvaamattoman lisän pääsiäiskoristeluihisi. Voit olla varma, että kaupassamme myytävät siemenet tulevat luotettavilta, korkealaatuisilta toimittajilta.

Voileipäkrassin siemenet tuottavat erittäin ravitsevan kasvin, joka on rikas välttämättömiä vitamiineja, kuten C ja K, sekä mineraaleja ja eteerisiä öljyjä. Se tekee ihmeitä iholle ja kynsille. Korkean K-vitamiinipitoisuuden ansiosta krassi myös auttaa ylläpitämään luun tiheyttä vähentämällä kalsiumin menetystä ja tukee terveitä munuais- ja haimatoimintoja. Lisäksi se on fantastinen ruokahalun kiihdyttäjä, joka on täydellinen nirsojen syöjien kannustamiseksi.

Älä epäröi—tilaa Voileipäkrassin siemenesi tänään! Tämä on kasvi, joka on hyödyllinen ympäri vuoden, ei vain pääsiäisenä. Sen viljely on niin yksinkertaista, että jopa lapset voivat helposti kasvattaa krassin versoja. Liota siemeniä vedessä hetken aikaa, sitten siirrä ne kostealle pumpulille tai selluloosapaperille. Syötävät versot ovat valmiita nautittavaksi vain 8-10 päivässä. Nämä versot ovat monipuolinen lisä moniin erilaisiin ruokiin, erityisesti maitotuotteisiin perustuviin resepteihin. Jos haluat tehdä krassin kasvattamisen vielä yksinkertaisemmaksi, harkitse erityisen ituastian käyttöä. Voit myös viljellä tätä ihastuttavaa kasvia puutarhassasi hyvin valmistellussa maaperässä. Toimi nyt ja nauti Voileipäkrassin siementen monista eduista, tarjoten sinulle maukkaan, terveellisen ja esteettisesti miellyttävän välipalan hetkessä!