• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kerti zsázsa vetőmag

A kertészeti áruházunk büszkén kínál Kerti zsázsa vetőmagot, amely nélkülözhetetlen kiegészítője a húsvéti dekorációknak. Nyugodjon meg, az áruházunkban kapható magok megbízható, kiváló minőségű beszállítóktól származnak.

A Kerti zsázsa vetőmag egy rendkívül tápláló növényt hoz létre, amely gazdag az esszenciális C- és K-vitaminokban, valamint ásványi anyagokban és illóolajokban. Csodákat tesz a bőrrel és a körmökkel. Magas K-vitamin tartalma miatt a zsázsa segít megőrizni a csontok sűrűségét a kalciumvesztés csökkentésével, és támogatja a vesék és a hasnyálmirigy egészséges működését. Ráadásul fantasztikus étvágygerjesztő, tökéletes arra, hogy bátorítsa az étkezésben válogatósakat.

Ne habozzon—rendelje meg a Kerti zsázsa vetőmagját ma! Ez egy olyan növény, amely egész évben előnyös, nem csak húsvétkor. A termesztése olyan egyszerű, hogy még a gyerekek is könnyedén nevelhetnek belőle zsázsacsírákat. Csak áztassa be a magokat rövid ideig vízbe, majd helyezze át őket nedves vattára vagy cellulóz szövetre. 8-10 napon belül már élvezheti is az ehető csírákat. Ezek a csírák sokféle ételhez passzolnak, különösen a tejtermékeket tartalmazó receptekhez. A zsázsa termesztésének még egyszerűbbé tételéhez fontolja meg egy speciális csíráztató használatát. Ezt a bájos növényt jól előkészített talajban is megtermesztheti kertjében. Cselekedjen most, és élvezze a Kerti zsázsa vetőmag számos előnyét, amely ízletes, egészséges és esztétikailag is kellemes csemegét biztosít Önnek pillanatok alatt!