• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Kerti zsázsa vetőmag

Kerti boltunk bittercress magokat kínál. Ez a növény elengedhetetlen húsvéti dekoráció. A raktárunkban értékesített magok a legmagasabb minőségűek, mivel csak bizonyított beszállítóktól származik.

A Bittercress egy rendkívül értékes növény, amely vitaminokkal, különösen a C és K-vel, valamint ásványi anyagokkal és illóolajokkal gazdag. Pozitívan befolyásolja a bőr és a körmök állapotát. A K-vitaminnak köszönhetően nem teszi lehetővé a csontok nagy kalciumvesztését, és javítja a vesék és a hasnyálmirigy működését. A bittercress segíthet meggyőzni a hízelgő ételt, mert ez serkenti az étvágyat.

Ne habozzon, és rendeljen bittercress magokat ma. Javasoljuk, hogy egész évben enni, nem csak húsvétkor. Olyan egyszerű a termesztés, hogy még a gyermeknevelés is egyre nagyobb bittercress hajtásokat fog elsajátítani. Csak egy ideig meg kell áztatni a magokat vízben, majd át kell vinni nedves pamutra vagy cellulózszövetre. Az ehető hajtások 8-10 napon belül elkészülnek. Sok különböző ételbe, különösen tejtermékbe illeszkednek. A speciális hajtómű még könnyebbé teszi a keserű hajtásokat. Ezt a növényt kertekben is elő lehet állítani a korábban elkészített talajban. Ne veszítsen időt, és próbálja meg a bittercress magokat, hogy ízletes, egészséges és díszes snacket élvezhessen!