• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Mustikkalannoitteet

Mustikkalannoitteet tarjoavat testatun ratkaisun kaikkiin haasteisiin, joita saatat kohdata kasvattaessasi näitä hedelmällisiä pensaita. Ne ovat välttämättömiä koko kasvukauden ajan, erityisesti silloin, kun kasvit kehittävät uusia versoja, tuottavat kukkia ja kantavat hedelmiä. Suosittelemme niiden käyttämistä ennen uusien pensaiden istuttamista. Ennen pistokkaiden ostamista varmista, että valitsemallasi paikalla oleva maa on hapanta. Matala maan pH-arvo (ihanteellisesti 3,5 - 4) varmistaa, että pohjoinen korkea pensasmustikka juurtuu hyvin ja kehittyy kunnolla. Nämä kasvit kamppailevat riittämättömän hapoilla mailla kärsien kloroosista ja kykenemättömyydestä imeä ravinteita tällaisissa olosuhteissa.

Suosittelemme käyttämään orgaanisia lannoitteita, kuten kananlantaa, maan pH:n tehokkaaseen alentamiseen ennen mustikkapensaiden istuttamista. Mykoritsarokote, joka lisää juurten imeytymiskykyä ja suojaa fytophtooraa vastaan, on innovatiivinen ratkaisu kaikkien happamien kasvien viljelyyn. Zielony Domin mustikkapensaiden, kanervien ja mustikkalajikkeiden Mykoritsarokote vaatii vain yhden levityksen merkittävästi parantaakseen pensaiden voimaa ja terveyttä! Tarjoamme myös laadukkaita mineraalilannoitteita, kuten Florivitin mustikkalannoitetta ja happamien kasvien lannoitetta (1 ja 3 kg:n paketeissa), Agrecolin Blueberry Hortifoskaa (fosfori-kaliumlannoite puutarhakasveille) ja Targetin Blueberry-lannoitetta. Välittömien tulosten saamiseksi valitse nestemäiset lannoitteet, kuten Targetin orgaaninen nestemäinen mustikkalannoite tai Substralin "Magiczna Siła" (Taikavoima) hätälannoite, joka sopii sekä maan että lehtien käsittelyyn ja on erinomainen heikentyneiden kasvien elvyttämiseen. Harkitse myös Targetin pitkäkestoista ja tehokasta mustikkalannoitetta, joka on hitaasti vapautuva karkea rakeinen lannoite ja tarvitsee vain yhden levityksen kaudessa.

Garden Seeds Market tarjoaa laajan valikoiman tunnettujen valmistajien mustikkalannoitteita kilpailukykyisin hinnoin. Tutustu tarjontaamme ja tee ostokset tyytyväisyyden takaamana.

19.44