• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове с боровинки

Торовите за синица предлагат тествано решение за всички предизвикателства, с които може да се сблъскате при отглеждането на тези плододаващи храсти. Те са неотменими през целия вегетационен период, особено когато растенията развиват нови пъчки, цъфтят и дават плодове. Препоръчваме тяхната употреба преди засаждане на новите храсти. Преди да закупите резници, уверете се, че почвата на избраното място е кисела. Ниска стойност на pH на почвата (идеално между 3,5 и 4) гарантира, че северните високи боровинки ще се закоренят и ще се развиват правилно. Тези растения се сблъскват с проблеми на почви, които не са достатъчно кисели, страдайки от хлороза и неспособност да абсорбират хранителни вещества в такива условия.

Препоръчваме използването на органични торове, като кокошов гняв, за ефективно намаляване на pH на почвата преди засаждане на боровинковите храсти. Ваксината Mycorrhiza, която повишава способността на корените за абсорбиране на хранителни вещества и защитава от фитофтороза, е иновативно решение за отглеждането на всички кислолюбиви растения. Нашата Mycorrhiza Vaccine за рододендрони, боровинки и дроздове от Zielony Dom изисква само едно нанасяне, за да подобри значително жизнеността и здравето на вашите храсти! Предлагаме също висококачествени минерални торове, включително Blueberry and Acidophilic Plant Fertilizer на Florivit (в опаковки от 1 и 3 кг), Blueberry Hortifoska на Agrecol (фосфорно-калиев тор за градински растения) и Blueberry Fertilizer на Target. За незабавни резултати изберете течни торове като Organic Liquid Blueberry Fertilizer на Target или "Magiczna Siła" (Магическа Сила) Emergency Fertilizer на Substral, подходящи за приложение в почвата и върху листата и отлични за възстановяване на ослабени растения. Разгледайте и продължителния и ефективен тор за боровинки на Target, бавноосвобождащ се, груб гранулат, който изисква само едно нанасяне на сезон.

Garden Seeds Market отговаря на всички нужди с богат избор от торове за боровинки от утвърдени производители на конкурентни цени. Изследвайте нашите предложения и пазарувайте с увереност в удовлетворението.

18.90 лв
19.80 лв
22.86 лв
38.88 лв