• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Áfonya műtrágyák

Az áfonyás műtrágyák bevált gyógymódot kínálnak minden olyan problémára és kihívásra, amelyre a gyümölcscserjék termesztése során találkozhat. Ezek nélkülözhetetlennek bizonyulnak az egész vegetációs szezonban, különösen akkor, ha a növények új hajtásokat fejlesztenek, virágokat teremnek és gyümölcsöt teremnek. Azt is javasoljuk, hogy új cserjék ültetése előtt használja őket - a dugványok megvásárlása előtt győződjön meg arról, hogy a kiválasztott helyen a talaj savas. A talaj alacsony pH-értéke (3,5 - 4 lenne az optimális) garantálja, hogy az északi magas szárú áfonya gyökeret eresszen és megfelelően fejlődjön. Ezek a növények elpusztulnak az elégtelen savas talajon, klórózisban szenvednek és nem teremnek gyümölcsöt, mert ilyen körülmények között nem képesek felszívni a tápanyagokat.

Javasoljuk, hogy az áfonyabokrok ültetése előtt a talaj savasabbá tétele érdekében szerves műtrágyákat, például csirketrágyát használjon, amely hatékonyan csökkenti a talaj pH-ját. A mycorrhiza vakcina, amely növeli a gyökérfelszívó képességet és megvédi a gyökereket a fitoftorózistól, innovatív megoldást kínál, amely kiváló eredményeket hoz minden acidofil növény termesztésében. A Mycorrhiza vakcinánkat a Zielony Dom Rhododendrons, Heathers és áfonya számára ajánljuk - egyetlen alkalmazás elegendő lenne a bokrok lendületének és egészségének jelentős növeléséhez! Kiváló ásványi műtrágyákat is kínálunk, mint például a Florivit áfonya és acidofil növényi műtrágya (1 és 3 kg-os kiszerelésben kapható), a Blueberry Hortifoska (foszfor-kálium műtrágya kerti növényekhez) az Agrecol és az áfonyás műtrágya a Target cégtől. Ha olyan termékeket keres, amelyek garantálják az azonnali eredményt, válasszon folyékony műtrágyákat - a Target szerves folyékony áfonyás műtrágyáját vagy a Substral "Magiczna Siła" (Magical Power) sürgősségi műtrágyáját, amelyet talaj és lombozat kijuttatására szánnak. Ez utóbbi termék kiváló eredményeket hoz a legyengült növények megmentésében. Szeretne befektetni egy olyan termékbe, amelyet csak egy szezonban kell alkalmazni. Javasoljuk a tartós és leghatékonyabb áfonya műtrágyát lassan felszabaduló, durva granulátum formájában a Target-től.

Mint látható, a Kertmagvak piaca mindenki számára kínál termékeket. A neves termelők áfonyás műtrágyáinak széles palettája elérhető versenyképes áron. Nézze meg ajánlatunkat és vásároljon elégedettségi garanciával.

4,400.91 Ft