• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Áfonya Műtrágyák

A áfonya trágyák bevált megoldást kínálnak minden kihívásra, amelyekkel találkozhat a termő cserjék termesztése során. Elengedhetetlenek az egész növényi szezon során, különösen akkor, amikor a növények új hajtásokat fejlesztenek ki, virágokat termelnek és gyümölcsöt hoznak létre. Javasoljuk, hogy használja őket az új cserjék ültetése előtt. Mielőtt dugványokat vásárolna, győződjön meg róla, hogy a kiválasztott helyen a talaj savas. Az alacsony talaj-pH-érték (ideálisan 3,5 - 4) biztosítja, hogy a magas bushos észak-amerikai áfonya meggyökerezzen és megfelelően fejlődjön. Ezek a növények nehézkesen nőnek elégtelenül savas talajokon, szenvednek klorózisban és nem képesek tápanyagokat felszívni ilyen körülmények között.

Ajánljuk a szerves trágyák használatát, például a tyúkmájat, a talaj pH-jának hatékony csökkentéséhez, mielőtt áfonyabokrokat ültetne. A Mycorrhiza Vaccine, amely növeli a gyökér felszívóképességét és védelmet nyújt a fitoftórász ellen, innovatív megoldás a savanyú talajú növények termesztéséhez. Mycorrhiza Vaccine a rododendronokhoz, az örökzöldekhez és az áfonyákhoz Zielony Dom-tól csak egy alkalmazást igényel a cserjék vitalitásának és egészségének jelentős növeléséhez! Kínálunk kiváló minőségű ásványi trágyákat is, ideértve a Florivit áfonya és savas növény trágyát (1 és 3 kg-os kiszerelésben), az Agrecol Blueberry Hortifoska-t (kertészeti növények foszfor-kálium trágyája) és a Target Blueberry Trágyát. Az azonnali eredmények érdekében válassza a folyékony trágyákat, mint például a Target szerves folyékony áfonya trágyát vagy a Substral "Magiczna Siła" (Varázserő) Vészhelyzet Trágyát, amely alkalmas talajra és levelekre is, kiválóan alkalmas a legyengült növények felpezsdítésére. Tekintse meg a Target hosszantartó és hatékony áfonya trágyáját, amely lassú felszabadulású, durva granulátum, és csak egy alkalmazást igényel évszakonként.

A Garden Seeds Market versenyképes áron kínálja a neves gyártók áfonya trágyáit minden igény kielégítésére. Fedezze fel ajánlatainkat, és vásároljon elégedettségi garanciával.