Produs popular Acest produs a fost cumpărat ultima dată 2 acum o oră.
  • 700.00 leu Pentru a vă califica pentru transportul gratuit
    trebuie să plasați o comandă minimă

Castraveți "Partner F1" - pentru cultivare în sere, tuneluri și în câmp - SEMINȚE FRECVATE - 50 semințe - Cucumis sativus

Pretul vechi: 14.07 leu
10.56 leu
Discount: 3.52 leu (25%)
Promoția se încheie 2020-05-28
Promoția se încheie
008886
In stoc
+

Castroul "Partner F1" (Cucumis sativus) pentru cultivarea serelor, a tunelurilor și a câmpului este un soi valoros, parthenocarpic. Are fructe fără polenizare, ceea ce garantează recolta bogată. Se dezvoltă bine pe câmp deschis, dar culturile înalte sunt acoperite de asemenea și pot fi cultivate într-un tunel de seră sau folie. Rezistența la mucegaiul praf, scuarul de castraveți și virusul mozaicului mottlei verzi aparține altor avantaje de castravete "Partner F1". Fructe din acest soi se iau în formă obișnuită, cilindrică și sunt acoperite de coaja verde închisă, stropită cu negi. Sunt echipate pentru decapare și marinare în borcane.

Semințele de castravete "Partner F1" sunt semănate direct în luna mai pe site-ul în care ar crește. Două sau trei semințe sunt plasate pe o gaură în distanțe de 60 x 40 sau 100 x 20 cm. Semințele disponibile în magazinul nostru au fost acoperite cu o acoperire specială, ceea ce asigură condiții optime în faza de germinare. Această acțiune protejează, de asemenea, semințele de boli și dăunători care persistă în sol. Pentru a vă bucura de culturi de castravete bogate, ar trebui să oferiți plantelor un loc însorit, un sol bogat în nutrienți și suficiente resurse de apă.

Fiecare pachet conține 50 de semințe acoperite cu semințe "Partner F1" pentru cultivarea cu efect de seră, tunel și câmp. Instrucțiunile de cultivare și data de însămânțare au fost incluse în informațiile despre produs.

  • Utilizare: decapare, marinare
  • Site-ul: însorit; în mod frecvent udat sol bogat în nutrienți
  • Cantitate: 50


Aproximativ 50 de semințe (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - a fost în afaceri de mai bine de un deceniu și de la început am făcut ca calitatea produselor noastre să fie prioritatea principală. De-a lungul anilor am livrat cele mai bune produse de calitate pentru zeci de mii de clienți din întreaga lume. Satisfacția lor dovedește că am ales calea cea bună.

Toate semințele pe care le vindem fac obiectul unui control multi-nivel al controlului calității și numai după aceea sunt ambalate și expediate cu grijă. Produsele noastre au primit numeroase certificate și respectă cele mai înalte standarde ale Uniunii Europene. Angajații noștri sunt grădinari experimentați, care sunt mai mult decât fericiți să vă răspundă la fiecare întrebare.

De unde vin semințele noastre?

Toate semințele vândute în magazinul nostru provin de la cei mai buni producători din întreaga Uniune Europeană. Datorită unei colaborări de lungă durată cu aceștia, am reușit să dezvoltăm cele mai adecvate condiții de depozitare și expediere, garantând că veți primi întotdeauna loturi de semințe proaspete și atent testate. Excluderea intermediarilor din întregul proces nu numai că face posibilă evitarea trimiterii unor semințe depășite, care ar fi putut fi expuse prea mult pe un raft de depozit, dar și pentru cel mai atractiv preț pentru produsele de cea mai bună calitate.

Procesul de control al calității

Toate semințele noastre trebuie să treacă printr-un proces de control al calității în patru etape.

ETAPA ONE începe cu o selecție atentă a furnizorilor. Atunci când continuăm să controlam culturile lor, producătorii străini nu sunt excluși din procesul de control al calității. Plantele sunt verificate în fiecare etapă a dezvoltării lor: când încep să crească, în timpul înfloririi și când încep să poarte fructe (semințe). În acest stadiu, cel mai important lucru este să se asigure distanțarea corespunzătoare a plantelor. Datorită obținerii caracteristicilor morfologice dorite ale fiecărei specii sau varietății, cum ar fi culoarea, înălțimea și forma, poate fi asigurată.

ETAPA 2 cuprinde teste de verificare detaliată în condiții de laborator. Cu ajutorul echipamentului de înaltă calitate de către personalul înalt calificat, furnizorii noștri efectuează anual peste 30 000 de verificări de calitate. Semințele care nu îndeplinesc cerințele noastre sunt supuse proceselor tehnologice de rafinare, inclusiv uscarea, curățarea, modernizarea și testarea din nou.

ETAPA TREI începe cu însămânțarea semințelor în anumite parcele de control. În acest fel, obținem informații valoroase și exacte cu privire la germinarea lor, care trebuie menținute la un nivel adecvat. Simultan, identitatea varietală a fiecărei specii este verificată în această etapă.

ETAPA FOUR se desfășoară în depozitele noastre și constă în eliminarea semințelor depozitate prea mult timp pe rafturile noastre și înlocuirea acestora cu loturi noi. Fiecare pachet este ștampilat cu un număr unic de lot și, de asemenea, cu scroafă.

Toate cele patru etape combinate ne permit să afirmăm cu încredere că semințele pe care le livrăm respectă cele mai înalte standarde și au finalizat toate etapele de control necesare cu culori în zbor.

Premii și premii

Semințele pe care le vindem sunt recunoscute pe scară largă pentru calitatea lor și au câștigat multe premii. Semințele noastre au câștigat numeroase medalii de aur și distincții pentru calitatea lor înaltă. Lumea Florilor a fost, de asemenea, onorată pentru abordarea sa inovatoare.

Printre aceste premii au fost: INOVAȚIA TOP (iunie 2015), medalia de aur la târgul internațional POZNAN (2015), LEADERUL CALITĂȚII CONSUMATORULUI (2014), FARMARUL ANULUI (2014).

În plus, am obținut certificatul "IDEAL BUSINESS" timp de doi ani la rând.

Germinaţie

Ne angajăm să vindem numai semințele de cea mai înaltă calitate. Ținând cont de eforturile pe care le facem zilnic, vă rugăm să rețineți că plantele sunt organisme vii, iar germinarea și creșterea lor depind de mulți factori, cum ar fi temperatura, tipul de sol, umiditatea și frecvența cu care sunt udate, timpul și condițiile de însămânțare, utilizarea a îngrășămintelor și a agenților de protecție a plantelor (pesticide), precum și a condițiilor meteorologice și climatice. Oferim ajutor prin împărtășirea semănătorilor corecte și actualizate și a informațiilor în creștere, cu toate acestea, nu ne putem asuma nici o responsabilitate pentru plantele care nu au fost cultivate în condiții adecvate pentru speciile date.