• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Korbácsliliom palánták, Eremurus

Merüljön el Korbácsliliom palánták, Eremurus kategóriánk világában! Itt találja az Eremurus növényeket, melyeket Sivatagi Gyertyáknak is neveznek. Ezek a lenyűgöző növények impozáns virágzatukkal és keleties szépségükkel minden tekintetet magukra vonzanak. Ha egyedülálló példányok rajongója, kategóriánkban található Korbácsliliom palánták, Eremurus kínálatunk biztosan felkelti az érdeklődését.

Ezek a növények pihés virágzatukkal, apró, csillagszerű virágokból álló farkukkal díszítik a kertet, és akár 2 méter magasságba is megnőhetnek! Meleg és vibráló színárnyalatuk - arany, narancs, lazac és fehér - kiválóan kiegészíti a virágágyásokat a késő tavasztól a nyárig.

Választékunk számos gyönyörű Eremurus fajtát kínál, amelyek közül választhat. Ön dönti el, milyen színű és magas legyen a választott növény virágzata. Miért ne rendelne több palántát ebből a fenséges növényből, és látná a lenyűgöző hatást, amit nyújtanak?

Az Eremurus növények különleges helyet érdemelnek a kertjében. A magas, szembetűnő virágzatokból álló csoportok a napos virágágyás közepén elhelyezve elbűvölő látványt nyújtanak. Tökéletes kiegészítői a gyepnek is, ahol más növényekkel párosítva kiemelik finom, elegáns formájukat. A sövények mellett vagy épületek alatt elhelyezve fantasztikus látványt nyújtanak.

Fontos figyelembe venni az Eremurus specifikus ültetési követelményeit, amikor beilleszti őket a kertjébe. Ezek a növények jól szellőző, nagyon áteresztő talajban érzik jól magukat, és nem tűrik a árnyékos területeket.

Rendeljen bizalommal online kertészeti áruházunkból, ahol a Korbácsliliom palánták, Eremurus kategóriában kínált palánták legmagasabb minőségét garantáljuk. Kényelmes szállítási lehetőségekkel és vonzó árakkal várjuk megrendeléseit, ígérve verhetetlen értéket!

Nincsenek termékek ezen az oldalon.