• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Rottingimiterande krukor

Rattan-efterliknande krukor kombinerar en naturlig look med sublim elegans. Rattan, ibland kallat rotang, är ett elastiskt och lätt material som oftast används till flätade möbler. Det utvinns från växten Calamus Rotang, även känd som manila eller malacca. Vår onlinebutik erbjuder krukor och planteringskärl tillverkade av syntetisk rattan, ett extremt hållbart plastmaterial som liknar naturlig rattan. Detta material överträffar det naturliga materialet när det gäller hållbarhet, motståndskraft mot skador och blekning vid exponering för solen. Det är därför mycket populärt för tillverkning av trädgårdsmöbler och balkong- och terrasskrukor. Å andra sidan har det samma estetiska utseende som naturlig rotang och för tankarna inte till plast.

Ta bara en titt på hur vackra våra rattan-efterliknande planteringskärl och krukor kan vara! Den 19 cm kvadratiska "Juka"-krukan i vitt, beige, mörkbrunt eller grafitgrått kommer att ge dina växter som pryder ditt vardagsrum eller sovrum en extra touch. Du bör också överväga att beställa större modeller i storlekarna 25, 30 och 40 cm. Om du letar efter en hög och smal planteringskruka till ditt vardagsrum eller terrass, kommer den höga kvadratiska "Finezja"-krukan med en insats som skyddar växternas rötter från övervattning att tillfredsställa dina behov. Om du behöver en attraktiv behållare för att odla balkongblommor finns inget bättre för ändamålet än den smakfulla och underbara "Werbena"-blomkrukan - särskilt om du kombinerar den med en matchande liten "Begonia"-kruka, placerad på balkongräcket istället för vanliga balkonglådor. Upptäck den här möjligheten!

Krukor och planteringskärl som liknar rattan passar perfekt för olika typer av inredningsstilar. De passar in i moderna, etniska och rustika stilar. Vi har samlat de vackraste krukorna tillverkade av syntetisk rattan i eleganta och alltid moderna färger i vår onlinebutik. Tack vare denna mångfald kommer du kunna hitta en modell som uppfyller alla dina krav. Köp de vackra rattan-efterliknande krukorna till överkomliga priser och förändra din heminredning redan idag!