• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Rattan jellegű cserepek

A rattan stílusú edények egyesítik a természetes megjelenést a fenséges eleganciával. A rotang, amelyet néha rotangnak is neveznek, elasztikus és könnyű anyag, amelyet a fonott bútorokhoz leggyakrabban használnak. A Calamus rotang növényből nyerik, más néven manila vagy malacca. Online áruházunkban cserepek és vetőgépek szintetikus rattanból készülnek, amely rendkívül tartós műanyag, amely hasonlít a természetes rattanra. Ez az anyag jelentősen meghaladja a természetes szövet tartósságát és sérülékenységét, valamint a napfénynek való elhalványulást. Ezért annyira népszerű a kerti bútorok, erkélyes és teraszos edények gyártásában. Másrészről ugyanolyan esztétikusnak néz ki, mint a természetes rotang, és nem hoz emlékezetbe a műanyagot.

Vessen egy pillantást arra, milyen szép lehet rattan stílusú ültetvényeink és edényeink! A 19 cm-es négyzet alakú, fehér, bézs, mokkabarna vagy grafitszürke színű „Juka” edény extra lökést ad a nappali vagy a hálószobát díszítő növényeknek. Fontolnia kell a nagyobb, 25, 30 és 40 cm-es modellek megrendelését is, de ha magas, karcsú ültetvényt keres a nappali vagy terasz számára, akkor a magas, négyzet alakú „Finezja” edényt növényi gyökereket védő betéttel kell ellátni. a vízcseppekből, kielégíti az Ön igényeit. Ha szüksége van vonzó edényre az erkélyvirág termesztésére, akkor semmi sem lehet jobb erre a célra, mint az ízléses, csodálatos „Werbena” virágtartó - különösen, ha összekapcsolja azt egy hozzá illő kis „Begonia” ültetvénnyel, amelyet erkélykorlátra helyeznek, nem pedig a szokásos erkélydobozok. Nézze meg ezt a lehetőséget!

A rattanra emlékeztető edények és ültetvények kiválóan alkalmasak különféle belsőépítészeti megoldásokhoz. Megfelelnek a modern, etnikai és rusztikus stílusoknak. Összegyűjtöttük legszebb szintetikus rattanból készült edényeket, elegáns, mindig divatos színekkel online áruházunkban. Ennek a sokféleségnek köszönhetően olyan modellt találhat, amely megfelel minden igényének. Vásárolja meg a gyönyörű rattan stílusú edényeket megfizethető áron, és még ma megváltoztassa otthoni kialakítását!