• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Саксии, имитиращи ратан

Саксиите, имитиращи ратан, съчетават естествен вид с изискана елегантност. Ратанът, понякога наречен и ротанг, е еластичен и лек материал, използван най-често за изработка на плетени мебели. Той се добива от растението Calamus Rotang, известно също като манила или малака. Нашият онлайн магазин предлага саксии и градински саксии, изработени от синтетичен ратан, изключително устойчив материал от пластмаса, който наподобява естествения ратан. Този материал съществено надминава естествената тъкан по отношение на здравина, устойчивост на повреди и запазване на цвета при излагане на слънчева светлина. Затова той е толкова популярен за производство на градински мебели и саксии за балкони и тераси. Освен това, той изглежда еднакво естетично като естественият ротанг и не напомня за пластмаса.

Просто погледнете колко красиви могат да бъдат нашите саксии, имитиращи ратан! Квадратната саксия "Джука" с размер 19 см в бяло, бежово, мока-кафяво или графитно сив цвят ще придаде допълнителен блясък на растенията, които украсяват вашия хол или спалня. Разгледайте също по-големите модели с размери 25, 30 и 40 см. Ако търсите висока, стилна саксия за хола или терасата, високата квадратна саксия "Финезя" с вложка, която защитава корените на растенията от натрупване на влага, ще удовлетвори вашите нужди. Ако ви трябва атрактивен контейнер за отглеждане на цветя на балкона, няма по-добър избор от стилната и чудесна саксия "Вербена" - особено ако я комбинирате с малката съответстваща саксия "Бегония", поставена на балконската ограда вместо обичайните балконски кутии. Проверете тази възможност!

Саксиите, имитиращи ратан, се вписват перфектно в различни видове интериорни аранжировки. Те съответстват на модерни, етнически и рустик стилове. Събрали сме най-красивите саксии от синтетичен ратан в елегантни и винаги модерни цветове в нашия онлайн магазин. Благодарение на тази разнообразие, определено ще намерите модел, който отговаря на всичките ви изисквания. Купете красивите саксии, имитиращи ратан, на достъпни цени и променете дизайна на вашия дом още днес!