• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Саксии, имитиращи ратан

Саксиите в стил ратан съчетават естествен вид с възвишена елегантност. Ратанът, понякога наричан ротанг, е еластичен и лек материал, използван най-често за плетени мебели. Спечелява се от растение Calamus rotang, известно още като манила или малака. Нашият онлайн магазин предлага саксии и рендета, изработени от синтетичен ратан, изключително устойчив пластмасов материал, наподобяващ естествен ратан. Този материал значително засенчва естествената тъкан с издръжливост и устойчивост на повреди, както и по отношение на избледняване при излагане на слънчева светлина. Затова е толкова популярен в производството на градински мебели и саксии за балкони и тераси. От друга страна, изглежда еднакво естетично като естествения ротанг и не довежда пластмасата до ума.

Просто погледнете колко красиви могат да бъдат нашите саксии и саксии в стил ратан! 19-сантиметровата саксия „Juka“ в бял, бежов, мока-кафяв или графитно сив цвят ще добави допълнителен удар към растенията, които украсяват вашата всекидневна или спалня. Трябва също така да помислите за поръчка на по-големи, 25, 30 и 40-сантиметрови модели, но ако сте на лов за висок, строен плантатор за хола или терасата, високата, квадратна саксия „Finezja“ с вложка, защитаваща корените на растенията от обезводняване, ще задоволи вашите нужди. Ако имате нужда от атрактивен контейнер за отглеждане на балконски цветя, нищо не би могло да бъде по-добро за тази цел от вкусната, прекрасна саксия за цветя „Вербена“ - особено, ако я комбинирате с подходящ малък саджанец „Бегония“, поставен на парапет на балкон вместо обикновените балконски кутии. Вижте тази възможност!

Саксии и саксии, наподобяващи ратан, са идеално подходящи за различни видове интериорни аранжировки. Те се вписват в модерни, етнически и селски стилове. В нашия онлайн магазин сме събрали най-красивите саксии, изработени от синтетичен ратан в елегантни, винаги модни цветове. Благодарение на това разнообразие ще можете да намерите модел, който да отговаря на всички ваши изисквания. Закупете красивите саксии в стил ратан на достъпни цени и променете дизайна на дома си още днес!

Квадратна саксия "Juka" - 19 см - графитно-сив метален ратан - -10%
18.87 лв 20.96 лв
Промоцията приключва
Екологично чиста растителна саксия "Juka Eco" с добавка към дърво - 19 см - ратан - бял - -10%
24.76 лв 27.51 лв
Промоцията приключва
Екологично чиста растителна саксия "Juka Eco" с добавка към дърво - 19 см - ратан - сиво - -10%
24.76 лв 27.51 лв
Промоцията приключва
-10%
35.88 лв 39.86 лв
Промоцията приключва
Екологично чиста растителна саксия "Juka Eco" с добавка към дърво - 25 см - ратан - бял - -10%
45.69 лв 50.77 лв
Промоцията приключва
Квадратна саксия "Juka" - 30 см - графитно-сив метален ратан - -10%
46.43 лв 51.59 лв
Промоцията приключва
-10%
60.73 лв 67.48 лв
Промоцията приключва
-10%
144.98 лв 161.09 лв
Промоцията приключва