• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Lonci koji imitiraju ratan

Lonci koji imitiraju ratan kombiniraju prirodan izgled s izvanrednom elegancijom. Ratan, ponekad nazivan i rotang, elastičan je i lagani materijal koji se najčešće koristi za izradu pletenog namještaja. Dobiva se iz biljke Calamus Rotang, također poznate kao manila ili malakka. Naša internetska trgovina nudi lonce i posude izrađene od sintetičkog ratana, izuzetno izdržljivog plastičnog materijala koji podsjeća na prirodni ratan. Ovaj materijal značajno nadmašuje prirodnu tkaninu u smislu trajnosti, otpornosti na oštećenja i postojanosti boje na sunčevoj svjetlosti. Stoga je vrlo popularan u izradi vrtnog namještaja te lonaca za balkone i terase. S druge strane, izgleda jednako estetski kao prirodni rotang i ne asocira se na plastiku.

Pogledajte samo koliko lijepi mogu biti naši lonci koji imitiraju ratan! 19-centimetarski kvadratni lonac "Juka" u bijeloj, bež, smeđoj moči ili grafitno sivoj boji dodat će poseban šarm biljkama koje ukrašavaju vašu dnevnu sobu ili spavaću sobu. Također razmislite o naručivanju većih modela veličina od 25, 30 i 40 cm. Ako tražite visoki, uski lonac za dnevni boravak ili terasu, visoki, kvadratni lonac "Finezja" s uloškom koji štiti korijenje biljaka od prekomjerne vlage zadovoljit će vaše potrebe. Ako trebate privlačnu posudu za uzgoj balkonskog cvijeća, nema bolje opcije od ukusnog i divnog lonca za cvijeće "Werbena" - posebno ako ga kombinirate s odgovarajućim malim loncem "Begonia", postavljenim na balkonsku ogradu umjesto uobičajenih balkonskih kutija. Provjerite tu mogućnost!

Lonci koji imitiraju ratan savršeno se uklapaju u različite vrste unutarnjih uređenja. Odgovaraju modernim, etničkim i rustikalnim stilovima. Okupili smo najljepše lonce izrađene od sintetičkog ratana u elegantnim i uvijek modernim bojama u našoj internetskoj trgovini. Zahvaljujući toj raznolikosti, sigurno ćete pronaći model koji zadovoljava sve vaše zahtjeve. Kupite prekrasne lonce koji imitiraju ratan po pristupačnim cijenama i danas promijenite dizajn svog doma!