• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Rotan-imiterende potten

De rotan-imiterende potten combineren een natuurlijke uitstraling met sublieme elegantie. Rotan, soms ook wel rotang genoemd, is een elastisch en lichtgewicht materiaal dat meestal wordt gebruikt voor het maken van rieten meubels. Het wordt gewonnen uit de Calamus Rotang-plant, die ook bekend staat als manila of malacca. Onze online winkel biedt potten en plantenbakken gemaakt van synthetisch rotan, een uiterst duurzaam plastic materiaal dat lijkt op natuurlijk rotan. Dit materiaal overtreft het natuurlijke weefsel aanzienlijk op het gebied van duurzaamheid, bestendigheid tegen beschadiging en kleurvastheid bij blootstelling aan zonlicht. Daarom is het zo populair in de productie van tuinmeubelen en balkon- en terraspotten. Aan de andere kant ziet het er even esthetisch uit als natuurlijk rotan en roept het geen associaties op met plastic.

Kijk gewoon eens hoe mooi onze rotan-imiterende plantenbakken en potten kunnen zijn! De vierkante "Juka" pot van 19 cm in wit, beige, mokka-bruin of grafietgrijs zal een extra touch geven aan de planten die je woonkamer of slaapkamer sieren. Overweeg ook het bestellen van grotere modellen van 25, 30 en 40 cm. Als je op zoek bent naar een hoge, slanke plantenbak voor de woonkamer of het terras, zal de hoge, vierkante "Finezja" pot met een inzetstuk dat de plantenwortels beschermt tegen wateroverlast, aan je behoeften voldoen. Als je een aantrekkelijke container nodig hebt voor het kweken van balkonbloemen, is er niets beter geschikt dan de smaakvolle en prachtige "Werbena" bloembak - vooral als je deze combineert met een bijpassende kleine "Begonia" bloembak, geplaatst op het balkonhek in plaats van de gewone balkonbakken. Bekijk deze mogelijkheid!

Rotan-imiterende potten en plantenbakken zijn perfect geschikt voor verschillende soorten interieurinrichting. Ze passen bij moderne, etnische en rustieke stijlen. We hebben de mooiste potten gemaakt van synthetisch rotan verzameld in elegante, altijd modieuze kleuren in onze online winkel. Dankzij deze diversiteit zul je in staat zijn om een model te vinden dat aan al je eisen voldoet. Koop de prachtige rotan-imiterende potten tegen betaalbare prijzen en verander vandaag nog de inrichting van je huis!