Pot meniru rotan

Pot ala rotan menggabungkan penampilan semula jadi dengan keanggunan yang indah. Rotan, kadang-kadang disebut rotang, adalah bahan elastik dan ringan yang paling sering digunakan untuk perabot anyaman. Ia dimenangi dari tanaman rotan Calamus, juga dikenal sebagai manila atau Melaka. Kedai dalam talian kami menawarkan periuk dan penanam yang diperbuat daripada rotan sintetik, bahan plastik yang sangat tahan lama, menyerupai rotan semula jadi. Bahan ini menonjolkan kain semula jadi dengan daya tahan dan ketahanan kerosakan, serta dari segi pudar apabila terdedah kepada cahaya matahari. Oleh itu, ia sangat popular dalam pembuatan perabot taman dan periuk balkoni dan teres. Sebaliknya, ia kelihatan sama estetik dengan rotang semula jadi dan tidak mengingati plastik.

Lihat sahaja, betapa indahnya pekebun dan pasu gaya rotan kita! Pot "Juka" berukuran 19 cm dengan warna putih, kuning air, coklat mocha atau warna kelabu grafit akan menambahkan tendangan tambahan pada tanaman yang menghiasi ruang tamu atau bilik tidur anda. Anda juga harus mempertimbangkan untuk memesan model yang lebih besar, 25, 30 dan 40 cm, tetapi jika anda sedang mencari penanam yang tinggi dan langsing untuk ruang tamu atau teres, periuk "Finezja" yang tinggi dan persegi dengan sisipan melindungi akar tanaman dari penimbunan air, akan memenuhi keperluan anda. Sekiranya anda memerlukan bekas yang menarik untuk menanam bunga balkoni, tidak ada yang lebih baik untuk tujuan itu daripada penanam bunga "Werbena" yang menarik - terutama, jika anda menggabungkannya dengan penanam "Begonia" kecil yang sesuai, diletakkan di atas pagar balkoni dan bukannya kotak balkoni biasa. Lihat kemungkinan ini!

Periuk dan penanam yang menyerupai rotan sangat sesuai untuk pelbagai jenis susunan dalaman. Ia sesuai dengan gaya moden, etnik dan desa. Kami telah mengumpulkan periuk paling indah yang diperbuat daripada rotan sintetik dalam warna yang elegan dan bergaya di kedai dalam talian kami. Berkat kepelbagaian ini, anda dapat mencari model yang memenuhi semua keperluan anda. Beli periuk gaya rotan yang indah dengan harga yang berpatutan dan ubah reka bentuk kediaman anda sehingga kini!