Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Саксије које имитирају ратан

Посуде у стилу ратана комбинују природан изглед и узвишену елеганцију. Раттан, који се понекад назива и ротанг, је еластичан и лаган материјал који се најчешће користи за плетени намештај. Осваја се од биљке Цаламус ротанг, такође познате као манила или малацца. Наша интернет продавница нуди саксије и саксије од синтетичког ратана, изузетно издржљивог пластичног материјала који подсећа на природни ратан. Овај материјал значајно надмашује природну тканину трајношћу и отпорношћу на оштећења, као и у погледу блебетања излагања сунчевој светлости. Због тога је толико популаран у производњи баштенског намештаја, као и саксије за балконе и терасе. С друге стране, изгледа једнако естетски као природни ротанг и не доводи пластику на памет.

Погледајте само како лепе наше саднице и саксије у стилу ратана! Квадратни лонац Јука од 19 цм у белој, беж, мока-браон или графитној сивој боји додаће додатни ударац биљкама које красе вашу дневну собу или спаваћу собу. Такође бисте требали размотрити веће моделе од 25, 30 и 40 цм, али ако ловите високи, витки плантажни кревет за дневну собу или терасу, висок, квадратни лонац "Финезја" са уметком који штити коријење биљака од залеђивања, удовољиће вашим потребама. Ако вам је потребан атрактиван контејнер за узгој балконског цвећа, ништа не би могло бити боље за ту сврху од укусног, чудесног саксија "Вербена" - нарочито ако га комбинујете са одговарајућим малим садилицом "Бегониа", постављеним на балконске ограде уместо обичне балконске кутије. Погледајте ову могућност!

Саксије и плантаже које подсећају на раттан савршено су погодне за разне врсте ентеријера. Одговарају модерним, етно и рустикалним стиловима. У нашој онлине продавници окупили смо најлепше саксије направљене од синтетичког ратана у елегантним, увек модним бојама. Захваљујући овој разноликости, успећете да пронађете модел који задовољава све ваше захтеве. Купите прелепе саксије у облику ратана по повољним ценама и промените дизајн куће још увек!