• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Vase care imită ratanul

Vasele care imită ratanul combină un aspect natural cu o eleganță sublimă. Ratanul, uneori numit și rotang, este un material elastic și ușor folosit în cea mai mare parte pentru mobilierul din răchită. Este obținut din planta Calamus Rotang, cunoscută și sub numele de manila sau malacca. Magazinul nostru online oferă vase și ghivece realizate din ratan sintetic, un material plastic extrem de durabil care seamănă cu ratanul natural. Acest material depășește semnificativ țesătura naturală în ceea ce privește durabilitatea, rezistența la daune și rezistența la decolorare la expunerea la lumina soarelui. De aceea este atât de popular în producția de mobilier de grădină și ghivece pentru balcon și terasă. Pe de altă parte, arată la fel de estetic ca ratanul natural și nu creează asocieri cu plasticul.

Doar uitați-vă cât de frumoase pot fi vasele noastre care imită ratanul! Vasul pătrat "Juka" de 19 cm în alb, bej, maro-mocca sau gri grafit va adăuga un plus de farmec plantelor care împodobesc camera de zi sau dormitorul dumneavoastră. Ar trebui să luați în considerare, de asemenea, comandarea modelelor mai mari de 25, 30 și 40 de cm. Dacă căutați un ghiveci înalt și subțire pentru camera de zi sau terasă, ghiveciul înalt pătrat "Finezja" cu un insert care protejează rădăcinile plantelor de excesul de apă va satisface nevoile dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de un recipient atractiv pentru a cultiva flori pe balcon, nimic nu este mai potrivit în acest scop decât ghiveciul elegant și minunat "Werbena" - în special dacă îl combinați cu un ghiveci mic "Begonia" asortat, așezat pe balustrada balconului în locul cutiilor de balcon obișnuite. Verificați această posibilitate!

Vasele care imită ratanul sunt perfect potrivite pentru diferite tipuri de amenajări interioare. Ele se potrivesc stilurilor moderne, etnice și rustice. Am adunat cele mai frumoase vase realizate din ratan sintetic în culori elegante și mereu la modă în magazinul nostru online. Datorită acestei diversități, cu siguranță veți găsi un model care să îndeplinească toate cerințele dumneavoastră. Cumpărați vasele frumoase care imită ratanul la prețuri accesibile și schimbați designul casei dumneavoastră încă de azi!