• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Rattania jäljitteleviä ruukuja

Rattania jäljittelevät ruukut yhdistävät luonnollisen ulkonäön ja ylevän eleganssin. Rattan, jota joskus kutsutaan myös nimellä rotang, on joustava ja kevyt materiaali, jota käytetään yleisimmin punottujen huonekalujen valmistukseen. Sitä saadaan Calamus Rotang -kasvista, jota tunnetaan myös nimillä manila tai malacca. Verkkokauppamme tarjoaa ruukkuja ja istutusastioita, jotka on valmistettu synteettisestä rattanista, erittäin kestävästä muovimateriaalista, joka muistuttaa luonnollista rattania. Tämä materiaali voittaa huomattavasti luonnollisen kankaan kestävyydessä, vaurionkestävyydessä ja värinpitävyydessä auringonvalolle altistuessaan. Siksi se on niin suosittu puutarhakalusteiden ja parvekkeen sekä terassin ruukkujen valmistuksessa. Toisaalta se näyttää yhtä esteettiseltä kuin luonnollinen rotang eikä herätä mielikuvia muovista.

Katso vain, kuinka kauniita rattania jäljittelevät istutusastiamme voivat olla! 19 cm:n "Juka" -ruukku valkoisena, beigenä, mokka-ruskeana tai grafiitinharmaana lisää ylimääräisen säväyksen kasveihin, jotka koristavat olohuonettasi tai makuuhuonettasi. Kannattaa harkita myös suurempien mallien tilaamista, 25, 30 ja 40 cm:n kokoisia, mutta jos etsit korkeaa, hoikkaa istutusastiaa olohuoneeseesi tai terassille, korkea, neliömäinen "Finezja"-ruukku, jossa on sisäosa suojaten kasvien juuria liialliselta kosteudelta, tyydyttää tarpeesi. Jos tarvitset houkuttelevan astian parvekkeen kukkien kasvattamiseen, ei ole parempaa vaihtoehtoa kuin tyylikäs ja ihana "Werbena"-kukkaruukku - erityisesti, jos yhdistät sen vastaavaan "Begonia"-kukkaruukkuun, joka asetetaan parvekkeen kaiteelle tavallisten parveke-ruukkujen sijaan. Tutustu tähän mahdollisuuteen!

Rattania jäljittelevät ruukut sopivat täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin. Ne sopivat moderniin, etniseen ja maalaismaiseen tyyliin. Olemme keränneet kauneimmat synteettisestä rattanista valmistetut ruukut tyylikkäisiin ja aina muodikkaisiin väreihin verkkokaupassamme. Tämän monipuolisuuden ansiosta löydät varmasti mallin, joka täyttää kaikki tarpeesi. Hanki kauniit rattania jäljittelevät ruukut edulliseen hintaan ja muuta kodin suunnittelua jo tänään!