• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Rattania jäljitteleviä ruukuja

Rattan-tyylisissä ruukuissa yhdistyvät luonnollinen ilme ja ylevä eleganssi. Rattan, jota kutsutaan joskus rotangiksi, on joustava ja kevyt materiaali, jota käytetään yleisimmin pajuhuonekaluissa. Se on voitettu Calamus rotang -kasvista, joka tunnetaan myös nimellä manila tai malacca. Verkkokaupassamme on ruokia, jotka ovat synteettistä rottinkia, erittäin kestävää muovimateriaalia, joka muistuttaa luonnollista rottinkia. Tämä materiaali ylittää huomattavasti luonnollisen kankaan kestävyyden ja vaurionkestävyyden, samoin kuin haalistumisen auringonvalossa. Siksi se on niin suosittu puutarhakalusteiden sekä parveke- ja terassiruukien valmistuksessa. Toisaalta se näyttää yhtä esteettiseltä kuin luonnollinen rotang eikä tuo muovia mieleen.

Katsokaa vain, kuinka kauniit rottinki-tyyliset istutuskoneet ja ruukut voivat olla! 19 cm: n neliömäinen Juka-ruukku valkoisella, beigellä, mokka-ruskealla tai grafiittiharmaalla värellä lisää ylimääräisen potkun kasveille, jotka koristavat olohuonetta tai makuuhuonetta. Sinun tulisi myös harkita isojen, 25, 30 ja 40 cm mallien tilaamista, mutta jos etsit korkeaa, kapeaa olohuoneen tai terassin istutinta, korkea, neliöllinen “Finezja” -ruukku, jossa on kasvinsuojia suojaava insertti alkaen vettä, tyydyttää tarpeitasi. Jos tarvitset houkuttelevan astian parvekkeiden kasvatukseen, mikään ei voisi olla parempaa tähän tarkoitukseen kuin tyylikäs, ihmeellinen ”Werbena” kukkaistutus - etenkin, jos yhdistät sen sopivan pienen “Begonia” -istutuslaitteen kanssa, joka sijoitetaan parvekkeen kaidelle sijasta tavalliset parvekelaatikot. Katso tämä mahdollisuus!

Rattania muistuttavat ruukut ja istutuskoneet sopivat täydellisesti erilaisiin sisustusjärjestelyihin. Ne sopivat moderneihin, etnisiin ja maalaismaisiin tyyleihin. Olemme koonneet verkkokauppaan kauneimmat synteettisestä rottinkilaatikosta valmistetut tyylikkäät, aina muodikkaat värit. Tämän monimuotoisuuden ansiosta voit löytää mallin, joka täyttää kaikki vaatimuksesi. Osta kauniit rottinki-tyyliset ruukut edulliseen hintaan ja vaihda kodisuunnitteluasi vielä tänään!

"Juka" neliöinen kukkaruukku - 19 cm - grafiittiharmaa metallinen rottinki - -10%
9.43 10.48
Kampanja päättyy
-10%
17.94 19.93
Kampanja päättyy
"Juka" neliömäinen kukkaruukku - 30 cm - grafiittiharmaa metallinen rottinki - -10%
23.21 25.79
Kampanja päättyy