• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Sedum taimet

Sedum-taimet ovat houkutteleva ehdotuksemme vaativille puutarhureille! Etsitkö ikivihreää kasvia, joka pystyy selviämään haastavista tehtävistä eikä pelkää kovia pakkasia? Haluatko kestäviä perennoja, jotka kasvavat ja kukkivat kauniisti myös kuivissa paikoissa ja heikommassa maaperässä? Vai oletko mehevien kasvien ystävä ja harmittaa, ettei puutarhaasi voi istuttaa paksuja, puumaisia Crassuloita? Sedum-taimet eivät varmasti tuota pettymystä!

Valikoimaamme kuuluu erityisesti Puolan puutarhoissa suosittuja lajeja, kuten jykevä ja vaikuttava Karpaattien Sedum telephium ja näyttävä Sedum spectabile. Nämä Sedum-taimet ovat helppohoitoisia, pitkäikäisiä ja visuaalisesti miellyttäviä. Tutustu verkkokauppamme kokoelmaan ja löydä kiinnostavimmat lajikkeet!

Jos etsit matalia maanpeitekasveja reunuksille tai suurten kivipuutarha-alueiden istutuksiin, suosittelemme Sedum-taimia: Vera Jameson ja Diamond Edge. Nämä lajikkeet ilahduttavat upeilla vaaleanpunaisilla kukillaan ja ainutlaatuisella, koristeellisella lehvistöllään. Niiden rinnalla monivärinen Sedum Rainbow Xenox näyttää fantastiselta. Kannustamme sinua katsomaan kuvia, sillä et ole nähnyt mitään vastaavaa aiemmin! Jos taas etsit hieman korkeampia lajikkeita perenna- ja pensasryhmiin, vuoristopuutarhoihin tai syksyisiin kukkapenkkeihin, Sedum-taimet, kuten Jose Aubergine, Munstead Dark Red ja Purple Emperor, ovat ihanteellisia valintoja. Niiden kukkien kirkkaat värit muuttavat puutarha-asetelmiesi ilmeen täysin! Myös ripaus hienostuneisuutta tekee terää – valkoisten, pörröisten Sedum Stardust -kukintojen viehätys ja rehevän Sedum Carlin suloinen vaaleanpunainen sävy tasoittavat rohkeiden värien yhdistelmää. Mutta Sedum-taimien viehätys ei pääty tähän! Tutustu muihin lumoaviin Sedum-taimiin, jotka ovat saatavilla kaupassamme.

Tarjoamme vain vahvoja, terveitä ja ensiluokkaisia istutusmateriaaleja, mikä tarkoittaa huippulaatua. Hankimme tuotteemme vakiintuneilta, luotettavilta toimittajilta. Verkkokaupastamme voit ostaa hollantilaisia kasvitaimia, jotka tulevat tunnetuilta taimitarhoilta. Myymme huolella valikoituja tuotteita – tarjoamamme Sedum-taimet ovat suuria, juurtuneita ja vahvoja. Niiden terveys ja elinvoima takaavat runsaan kukinnan jo ensimmäisinä viljelyvuosina. Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan ja toivomme onnistuneita ostoksia!