• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Разсад от седум

Разсад от седум е нашето примамливо предложение за изискани вкусове! Търсите ли вечнозелено растение за предизвикателни задачи, което не се страхува от силни студове? Искате ли устойчиви многогодишни растения в градината си, които ще растат и цъфтят красиво дори на сухи места и на не толкова подходящи почви? Или сте любител на суккуленти и съжалявате, че не можете да засадите плътни, дървоподобни Crassulas в градината си? Не се притеснявайте, разсадът от седум определено няма да ви разочарова!

В нашия избор влизат особено популярни видове в полските градини, като здравият и впечатляващ седум от Карпатите (Sedum telephium) и декоративния седум (Sedum spectabile). Лесни за отглеждане, дълготрайни и визуално впечатляващи, тези разсади от седум разполагат с декоративни стойности, които могат да очароват всеки градинар. Разгледайте колекцията в нашия онлайн магазин за градинарство и открийте най-захващащите сортове!

За градинари, които търсят нискорастящи растения за обрани и покриване на големи площи от каменисти градини, препоръчваме разсадите от седум Vera Jameson и Diamond Edge. Тези сортове впечатляват с прекрасен розов цвят на цветята и уникално декоративно лице. Поставете ги до многокръглия седум Rainbow Xenox, и ще имате фантастичен изглед, стоенето на снимки!

За тези, които търсят по-високи сортове, подходящи за многогодишни групи с храсти, планински градини или като фон за есенни градински цветни легла, разсадите от седум като Jose Aubergine, Munstead Dark Red и Purple Emperor са идеални избори. Изразителните цветове на техните цветя не само ще спечелят сърцето ви, но и ще променят визията на градинарските аранжировки! Малко нежност също ще бъде полезно - шармът на бели, пухкави цветни класове от седум Stardust и сладката розова броня на буйния седум Carl ще омекотят смелата цветова палитра. Но привлекателността на разсадите от седум не спира тук! Изследвайте и други вълнуващи разсади от седум, достъпни в нашия магазин.

Изберете качество с нашия здрав, здрав и първокачествен материал за засаждане. Ние го доставяме от редовни, надеждни доставчици. В нашия онлайн магазин можете да закупите разсади от растения, произведени в Нидерландия, от известни плевелници. Внимателно сме избрали материала за продажба - разсадите от седум, които предлагаме, са големи, добре укоренени и силни. Техното здраве и сила гарантират богато цъфтеж след първите години на отглеждане. Поканваме ви да разгледате, изберете и се насладите на успешни пазарувания при нас!